Mi a véleményetek a férfi és nő barátságról?
Figyelt kérdés
A barátaim akikkel napi rendszerességgel beszélek csak nőkből áll. Nem is lenne semmi baj ezzel csak a munkahelyen ez sajnos pletykákat okoz.Bár engem különösebben soha nem érdekelt ki mit beszél a hátam mögött. Hiába mondom hogy semmi nincs köztünk már nem igazán hisz nekem senki. Az igaz hogy messengeren is tartom velük a kapcsolatot még munka után is de a lelkiismeretem tiszta mert senki házasságában párkapcsolatában nem okoztam bajt soha. Csak nem tudom egy férfi nő közötti barátság meddig működhet normálisan hogy nem lépjük át a barátság határát. Mert ahogy anyám is szokta mondani barátságből szerelem is kialakulhat.Várom a véleményeteket2020. jan. 10. 16:53
11/11 anonim válasza:
" de mivel hozzám visszajött a srác,aki szünetet kért,így megbeszéltük a másikkal,hogy barátok. "
Bocsánat,ez zavaros lett,kihagytam infókat: szóval a fiúbarátommal tetszettünk egymásnak az elején,de hozzám visszajött az udvarlóm,hogy kezdjük újra és így maradtunk a másikkal csak barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!