Miért csinálja ezt?
Az állítólagos legjobb barátom egyik nap csak úgy közölte velem, hogy neki hiányzik az a barátja, akivel összeveszett. Meg hogy vele mennyire egymásra találtak. Nem mondtam rá semmit... Aztán kitalálta, hogy menjünk be moziba, fel is keltem reggel, majd 5 perccel azelőtt, hogy jött volna a buszom közölte hogy mégsem. Szombatra is megbeszéltünk egy mozit, majd lefújta. Nem ír vissza, meg semmi. Ha felhívjuk egymást csak én beszélek, ő meg unottan "aha"-zik... Ez most mi? Velem próbálja bepótolni a "volt legjobb barátját"? Nekem ez rosszul esik :(
17L
A kommunikáció a kulcs. Ülj le vele beszélgetni, és mondd meg neki, hogy ez nem így működik.
Ha továbbra is ilyen paraszt marad, jobban is jársz, ha kivágod az életedből.
Amúgy meg már nem azért a pénzért, de mi akadályozza meg, hogy kibéküljön a barátjával? És ennek te miért állnál útjában? Nem tudom, tisztában vagytok-e vele, de egy embernek több barátja is lehet. Sőt, *kéne* legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!