Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Pszichopata (szó szerint)...

Pszichopata (szó szerint) főnökkel meddig lehet bírni?

Figyelt kérdés

Nulla empátia, az emberekkel ugy beszél mint egy darab sz..ral, csak tárgyként kezeli.

Jól fizet, gondolom azért hogy kompenzáljon az embertelen bánasmódja miatt, ám minden nap úgy megyek haza mint aki golyót akar repíteni saját fejébe.

Még a barátnőmmel sem tudok figyelmes lenni már annyira kiégetett ez az állat, barbár tuskó.

2019. dec. 30. 12:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak ilyen "szeretnél beszélni róla" kérdés, ugye?

Mert hogy mi erre nem tudunk neked válaszolni. Van, aki a jó fizetésért meg a stabil munkahelyért simán képes elviselni a főnöke meg a munkatársai hülyeségét.

Meg van, aki az első csúnya nézés után sírva menekül haza.

De kicsit részletezhetnéd, hogy mégis miben nyilvánul meg a főnököd tuskósága. (A pszichopata egyébként mást jelent.)

2019. dec. 30. 13:30
 12/14 A kérdező kommentje:

11

Nem, ez pszichopata 100%! Sokat olvastam erről a rendellenességről és simán beleillik a leírásba.

Nagyon durván tud hazudozni folyamatosan, ha ellent mondasz dühbe gurul és lehülyéz meg ilyenek.

2019. dec. 30. 13:43
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyet ott kell hagyni. Én is hagytam ez miatt ott 2 éve egy állást.Tulajdonos váltás volt.

2 hónap alatt ki csinált az újfőnököm. 5 kgot lefogytam, gyomorgörccsel mentem be, minden nap sírhatnékom volt. Mindenbe bele kötött,minden baj volt. Lopással vádolt,hol ott tele volt az üzlet kamerával,meg semmi bizalom? -.-

Végül nem érdekelt pénz meg munka ide vagy oda. Tudtam az egészségemre fog menni,ha itt maradok.

Ott is hagytam szerencsémre találtam pik pakk melót.

Hidd el nem érdemes ilyen emberrel együtt dolgozni.

2019. dec. 30. 15:22
 14/14 anonim ***** válasza:
22%
Ha nem akarod megkeseríteni az életed és hogy a kapcsolatod, egészséged rámenjen, akkor mondj fel. Lehet hogy nem találsz olyat, ahol ilyen jól fizetnek, de hosszú távon jobban megéri egy kevésbé jövedelmező, de kiegyensúlyozott állás. Még az is lehet, hogy fizetés terén is találsz jobbat, ne félj váltani.
2019. dec. 30. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!