Lehet a barátnőm pszichopata?
Sajnos lehet, hogy pszichopata, mert ugye nem kell közveszélyes agresszívnak vagy sorozatgyilkosnak lenni hozzá.
Amiket leírtál, azok alapján elég manipulatívnak és önzőnek tűnik, na meg hazudozik, ezek alapján tipikus, én is ismertem ilyet, nekem is csalódás volt. Az antiszociális személyiségzavar enyhébb típusa igaz lehet rá, de nem ismerjük, egy pszichológus tudná csak diagnosztizálni.
Nem hiszem hogy pszichopata lenne, mert bár pár tulajdonsága egyezik, de ez a lány mégis más egy kicsit. Olyan mintha magával sem lenne teljesen rendben, mintha ő sem tudná mit miért csinál, ami tényleg lehet valamilyen személyiségzavar, de szerintem nem pszichopata.
A pszichopaták is hazudnak de nem kényszeresen hanem a saját hasznukra, manipulálnak szintén a saját hasznukra, és nem éreznek megbánást, nem tudnak őszintén sírni, ha valamilyen értelmet produkálnak akkor valószínűleg azt is csak tettetik.
Ez a lány nekem inkább csak zavartnak tűnik, szerintem üljetek le és beszéld meg vele ezt a dolgot, mert ha tényleg felmerült benned hogy esetleg pszichopata, akkor akármennyire is a másik felednek érzed, nem fogsz tudni sosem boldog lenni mellette amíg ezt nem tisztázzátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!