Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ezt senki nem fogadja/fogadná el?

Ezt senki nem fogadja/fogadná el?

Figyelt kérdés

Meleg férfi vagyok, és nagyon szeretnék egy lány barátnőt.

Ez általában működik is, amíg fel nem ajánlom a hölgynek, hogy szívesen költök rá.

Nem kell félreérteni, nem arról van szó, hogy testi szolgáltatásért akarok fizetni, vagy eltartani az illetőt, hanem jól menő vállalkozásom van, így, ha másnak megkönnyítem az életét, az nekem csak öröm.

Nem nagy összegről van szó, havi sacc/kb 100.000 ft-ról.

Ha az adott nőnek párja van, az sem probléma, szívesen befizetném őket egy nyaralásra is. Illetve nem kérném, hogy titkolózzon a párja előtt, rá is ugyanúgy költenék, hiszen az élete része.

Havi szinten adakozom, adományozok is rendszeresen, mind élelmet, mind pénzt, viszont ettől függetlenül beleférne a keretembe, hogy másnak vagy másoknak megkönnyítem az életét. Nyilván a családnak, rokonoknak már segítek, de önzőnek tartanám magam, ha a barátoknak, vagy leendő barátoknak nem ajánlanám ezt fel.

Olyanra már volt példa, hogy kölcsönkért valaki, amit sosem adott meg és lelépett, de olyanra még sosem, hogy valaki azt mondta volna, hogy igen, neki ez segítség, és belefér ez a barátságunkba!

2019. dec. 26. 17:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Akármennyire önzetlen vagy és van pénzed, durva,hogy havi szinten kb 100 ezret rászánnál.

De szerintem ahhoz,hogy tényleg igaz barátságod legyen,ne a pénzt helyezd előtérben. Így csak a pénzéhes emberek fognak megtalálni akik ideig óráig ellesznek veled,kihasználnak aztán pedig ott hagynak. Meg csak azért programoznak veled,meg azért jópofiznak,hogy kapjanak pénzt.

Én is örülnék a pénznek nagyon,mert házra gyűjtök :D de én érezném rosszul magam,hogy pl mindig te fizetnél,mindig te költesz,nyaralásomat is állod meg basszus ennyi pénz nem kevés,neked nem.

Egy barátnak nem ez a fontos :) hanem a személyiséged,jellemed amilyen ember vagy. Ez a pénzesdi meg elronthatja.

Őszintén szólva én pl sose éreztem jól magam olyanokkal akik pénzesebbek,mert nekik olyan könnyen megy minden,nem akarlak megbántani (nem ismerlek),de más 100 ezer ftért rohadt sokat dolgozik.

2019. dec. 29. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!