Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért hagy el szinte mindenki,...

Miért hagy el szinte mindenki, aki fontos lesz nekem?

Figyelt kérdés

20-as éveimben járó srác vagyok, és nem egyszer fordult már elő velem hogy valaki, akit nagyon megkedveltem, előtte beszéltünk, örültem hogy megismertem, aztán egyszer csak eltávolodtunk, hiába voltam rajta hogy fent maradjon a barátság, volt hogy én éreztem magam kellemetlenül, mert a másik fél olyannyira lazán vette, szinte nem is érdekelte.

Igazából tényleg nem értem, én mindig nagyon figyelek az emberekre, akármiben segítek, és tényleg rossz érzés hogy feleannyi törődést nem kapok vissza mint amit én adok.

Nem régiben egy jó barátommal is az történt, hogy már másfél hete nem ír, pedig fent van néha, csak gondolom nem megy rá a nevemre, mivel nem látta.

Eddig viszont beszéltünk, és olyan hirtelen történt.

Nem tudom válaszolni fog valaha?

Más is van hasonló helyzetben? Mit kellene tennem?

Köszönöm a válaszokat. :)

2019. nov. 30. 19:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Én már voltam ilyen helyzetben egy barati társasággal. Nem foglalkoztak velem, nem is nagyon erdekelte őket a személyem. Leváltam róluk,ráadásul nem voltak rám hatással építő jelleggel, inkább visszahuztak, romboltak. Életem egyik legjobb döntése volt.

Adok egy jó tanácsot: aki számításba sem vesz vagy úgy érzed hogy nem érdekled őt/őket akkor hagyd őket. Ha csak az egyik fél akar valamit abba tojni lehet.

Inkább legyen 3 barátom mint 20 haver vagy olyan ember aki nem kíváncsi rám,én azt mondom.

2019. nov. 30. 20:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, volt egy kollégám, szerettem, ha kért vmit, ugrottam, egyszer fagyos időben hívott én meg pihenni akartam, azóta kerül.
2019. nov. 30. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!