Lányok, miért van az olyan szívesen barátkoztok meleg fiúkkal?
Van egy meleg fiú haverom, de vele már az előtt is jóban voltam, hogy megtudtam, hogy meleg.
Az ok pedig, hogy kicsit nagyobb belátást engednek a férfi oldalba, és valóban nincsenek hátsó szándékaik, bár ez a mi baráti társaságunkban amúgy is ritka.
18/L
Személy szerint nem barátkozom szívesebben meleg fiúkkal, mint másokkal, mivel úgy gondolom, nem az az ember fő személyiségjegye, hogy kihez vonzódik. Attól, hogy valaki a saját neméhez vonzódik, ráadásul még fiú is, a szememben nem lesz több ezért a szomszéd Pistánál, aki hetero, vagy éppen a Julcsánál a Dózsa György utcából, aki biszex. :D Ha megtaláljuk egymással a közös hangot, szívesen barátkozom én akár a marslakókkal is, viszont ha nem értjük meg egymást, felőlem ő lehet a világ legtökéletesebb meleg palija, akkor sem fogok kérni a társaságából. Példának okáért ismerek egy nálam egy évvel idősebb srácot, aki biszex, de csupán egyetlenegy témáról lehet vele "beszélgetni": a fiúkról, férfiakról. Persze, néha szívesen meghallgatom, miket mesél, de azért egy barátság nem hiszem, hogy abból állna, hogy megbeszéljük, melyik fiúnak jobb a segge. :D De vannak még barátaim, haverjaim, akik így vagy úgy, de az LGBTQIA+ közösséghez tartoznak, fiúk-lányok vegyesen, viszont velük sem a szexuális orientációjuk miatt kezdtem el barátkozni, hanem "út közben" derült ki róluk, hogy leszbikusok/melegek/biszexek/aszexek (aminek pedig külön örülök, hogy bíztak/bíznak bennem annyira, hogy megosztották velem eme "titkukat").
Bár sajnos nekem is van olyan ismerősöm, aki csak azért barátkozik meleg fiúkkal, merthogy "jajdecukikmindjártelélvezek" attitűddel rendelkező, éretlen kamaszlány még, közben pedig a többi LGBTQIA+ közösséghez tartozó embert nyíltan elítéi, de erre nem tudok mást mondani, csak annyit, hogy egyszer kinövi ezt az idétlen viselkedést valószínűleg. :)
Én is szívesen barátkozom lányokkal. ÉRdekes, valahogy lelkileg jobban egymsára tudunk hangolódni, úgy mindenben. De szexuális vonzalom semmilyen szinten nincs. :) szóval igaz barátságokat lehet kialakítani lányokkal.
29/mF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!