Ha letilt engem valaki a Facebookon, akkor egy idő után feloldódik magától a tiltás?
Figyelt kérdés
Ugyanis ha nem, akkor valószínűleg az illető oldotta fel több hónap után. Ez esetben azt nem értem, miért oldotta fel? Akar még tőlem valamit?2019. nov. 13. 22:00
1/6 anonim válasza:
Nem oldódik fel magától.
A fejébe nem látok, a többi kérdésre nem tudok válaszolni.
2/6 A kérdező kommentje:
Vagy ez egy utalás arra, hogy írjak neki?
2019. nov. 13. 22:05
3/6 anonim válasza:
Nem oldodik fel magatol,o oldott fel.
Logikam szerint nem utal arra hogy felkeresd mert honnan venne hogy egyaltalan nezegeted-e hogy feloldott vagy sem..
En regen duhomben letiltottam az expasimat mielott szakitottunk,aztan par het mulva hianyzott es feloldottam de csak azert hogy nezegessem az adatlapjat,van e vajon valakije.
4/6 anonim válasza:
Ez a letiltósdi önpofánrúgás is egyben, mert ha valakit letiltasz, akkor az bekerül a tiltólistádra, és akárhányszor megnézed, ott fogod látni a nevét, nem menekülhetsz előle. Szóval nem sok értelme van.
5/6 anonim válasza:
lehet már nem haragszik rád. Egy próbát megér.
6/6 anonim válasza:
Nem csak fb az egyetlen kommunikációs csatorna. Máshol is lehet keresni, ha bekülni akarol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!