Kizárt a barátságából? Képes megenyhülni?
Figyelt kérdés
Egy lánnyal barát vagyok/voltam. Együtt voltuk, aztán úgy egy éve barátként váltunk el, mert a távolsággal nem működött volna a dolog. Úgy havonta beszéltünk telefonon, vagy váltottunk pár szót Facebookon. Aztán múlt héten kicsit összekaptunk, jött a szövegével, hogy én mindig csak kritizálom őt, meg sértegetem, azzal odaírta :Akkor szia, és letiltott Facebookról Viszont Instagramról nem tiltott le, a követést sem vette ki. Mint barát én is úgy tudok már rá tekinteni. Megenyhül idővel az ember? Ha jó ideig nem keresem képes lesz újra beszélni, vagy ez ilyen végleges?2019. aug. 18. 10:15
1/2 anonim válasza:
Nézd, mi nem ismerjük. Vagy igen, vagy nem... Lehet, hogy lehiggad.
2/2 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy mit gondol, akivel amúgy is havi egyszer írtatok egymásra? Keress új barátokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!