Miért kezdenek "megenyhülni" az X-Faktor mentorai és a műsorvezetők?
Mikor Antal Timi az Over The Rainbow-t énekelte a harmadik szériában állva tapsoltak a mentorok, meg sírtak, és mg Ördög Nóra is eljátszotta hogy alig tud megszólalni a sírástól. Előtte 2 évvel, mikor Janicsák Veca a Most múlik pontosant énekelte, csak Geszti állt fel és nem volt ez a sírás dolog senki részéről, pedig tényleg mint 12 éve zenélő (ugyan nem vagyok profi, de ZENETANÁROKtól tanultam) ember mondom, hogy a 4 X-Faktor széria legszínvonalasabb produkciója Veca Most Múlik Pontosanja volt.
Antal Timi is iszonyat nagy tehetség.. A harmadik évadot neki kellett volna megnyerni, mert a Törj ki a csendből!-t úgy énekelte, hogy leesett az állam, de szerintem Veca Most múlik pontosan előadása sokkal jobb volt, de mindenképpen volt olyan, mint Timitől az Over The Rainbow.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!