VV műsorvezetők? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Miért kell Balázsnak és Lilunak mindig valami csípős megjegyzést tenni a lakók viselkedéséről? Van akiről csupa jót mondanak pl. Alekosz bármit csinál,azt mondják, hogy mekkora forma. A többiekre mindig van valami olyan megjegyzés, hogy mire jó ez a taktika, miért húzza így fel magát (még akkor is ezt mondják, ha épp annak van igaza aki felhúzta magát)
Szerintem ezzel a befolyásolható nézőket könnyen tudják irányítani, hogy mikor kinek legyen igaza stb.
Ezt én is észre vettem.
Hogy miért mondják ezt?
Ezt itt nem tudja neked senki megmondani, menj el Balázshoz és Liluhoz és kérdezd meg tölük!
-.-"
Én Alekosz párti vagyok, és engem is zavar. De ez nem csak Balázsnál és Lilunál volt így.
Egyszer észrevettem, hogy Stohl Olivér-párti, ez egyértelmű volt, a párbajon pedig ezt mondta, a fantomképek kiderülése közben:
Vajon ki fog nyerni? (INNENTŐL ÜVÖLTVE) Olivér-Béci-Olivér-Béci-Olivér-Béci-Olivér-Olivér-Olivér-OLIVÉR-OLIVÉR- BÉÉÉHÉÉCI!!!!
Szerintem kibújt akkor a szög a zsákból, ritkán bukik le, de ott érezhető volt. Talán másodjára fél év alatt. Stohl a legjobb a VV-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!