Marados a bűntudat, mit tegyek?
Van egy baráti pár ahol a férfi nem tudja hogy nem a saját gyerekét neveli.
A nő rám és még 2 másik emberre bízta ezt a titkot.
Eddig azt hittem az a helyes ha nem szólok semmit, hiszen nem az én dolgom illetve a házasságukat sem szeretném tönkretenni.
Viszont újabban nem hagy nyugodni a gondolat hogyha nem mondom el, akkor is ugyanúgy hibás leszek mintha elmondtam volna.
Van egy olyan érzésem hogyha kiderül az igazság a feleség bosszúból minket is belekeverne a dologba.
Arra is gondoltam hogy megszakítom velük a kapcsolatot, mert akkor talán nem görcsölnék ezen az egészen. Mi a helyes, ti mit tennétek?
Volt egy esemény amin mind részt vettünk és kibukott belőlem a dolog.
A férj először poénnak fogta fel és azt mondta hogy akkor csináltat apasági tesztet. Mivel a felesége viselkedése elég zavarodott lett és fenyegetőző hamar kiderültek a dolgok. Az apasági teszt azóta folyamatban van. Nem vagyok túl büszke magamra, de biztosított hogy nem dühös rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!