Hogy barátkozzak vele (újra)?
Már elsős koromban is barátok voltunk,és ez úgy tartott kb.5 évig.
Tél volt,ugye hó volt még minden.
Én meg még 3 barátom és ő együtt voltunk.
Na és ugye neki van egy nagyon jó barátja (ő is ott volt)és hát hóval elkezdte csesztetni.
Én hülye pedig túlreagáltam és elkezdtem én ő is így csesztetni.
Persze amikor becsöngettek akkor ez a szituáció befejeződött,és és hát ők nevettek (gondolom azon,hogy én túlreagártam). Azóta már másfél év eltelt,de nagyon szégyellem magam. Újra barátja szeretnék lenni,mert tök jó fej még minden,és nem is az a hülyegyerek típus.
Am.a többiekkel jóban vagyok,de ez nem pótol semmit. De azt se tudom,hogy haragszik-e rám, őszintén szólva halvány gőzöm sincs.
Nem hinném, hogy ezen megharagudott, hiszen nem csináltál ellene semmit, sőt, lehet hogy ő ezt már el is felejtette.
Ha nem beszélgettek mostanában, akkor az nem emiatt lesz.
Menj oda hozzá, beszélgessetek egy kicsit, nincs mit veszítened.
Na az már más, ha hanyagoltad őket.
Bármilyen kis szar indokkal oda lehet menni hozzájuk/hozzá, az is elég, ha megkérded tőlük/tőle hogy mi a helyzet. Utána ki fog alakulni egy normális beszélgetés, ha meg nem, akkor hagyd inkább őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!