Mit jelent az ha valaki hirtelen letörli az összes képét a facebookról?
Figyelt kérdés
Az egyik ismerősömnek elég sok képe volt fent és letörölte mindet, miért csinálhatta? Ez mit jelent az embereknél? Ti mikor csinálnátok ilyet?2019. okt. 24. 22:50
1/9 anonim válasza:
Én egyszerűen platformot váltottam azért töröltem
2/9 anonim válasza:
Én azért töröltem mert külömféle szunniták jelöltek, én csak törökökkel ismerkedek.
4/9 anonim válasza:
Törölte, vagy csak a láthatóságát változtatta meg?
5/9 anonim válasza:
Azért mert rá jött arra hogy nincs értelme az egész életét fel tenni,rá ébredt arra hogy vadidegenek is láthatják,rá jött hogy ezzel előrébb nem fog jutni,új életet akar kezdeni.
6/9 A kérdező kommentje:
#4 hát ezt nem tudom de a profilképe és a boritóképe is eltünt
2019. okt. 24. 23:29
7/9 anonim válasza:
2015-ben én is ezt csináltam. Elhatalmasodott rajtam a (valószínűleg alaptalan) paranoia, és ez azóta csak rosszabb lett. Beteg vagyok.
Viszont egyáltalán nem biztos, hogy ez van az ismerősöddel is.
8/9 anonim válasza:
Én azért toroltem oket, hogy a sok kipcsak férfi ne irogasson nekem.
9/9 anonim válasza:
ööö...és mégis mi akadályoz meg abban, hogy ezt megkérdezd tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!