Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak? Mi történt...

Mit csináljak? Mi történt hirtelen?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok a barátommal 7 honapja vagyunk egyutt. Tegnap ota fel orankent ir egy uzenetetnem tudunk beszelgetni ami nekem problémát okoz, úgy érzem kiszerettem belőle.

10 ora utan teljesen eltunik mar megszoktam. A legjobb baratnom nagyon felidegesitett mert mindenrol be kell szamolnom neki (masik suliba jar)

Es osszevesztunk.

A legjobb fiu baratom pedig megsertodott az egyik poenomom es azota csak szmajlikat meg rovid uzeneteket ir vissza. Segitsetek mitcsinaljak???

2018. szept. 4. 05:59
 1/4 A kérdező kommentje:
Kihagytam valamit . Raadasul pont mostanaban ketsegbe vagyok esve mert ugye nem tudom szerelmes vagyok e bele. Es foleg azert mert nem tudom hogy biszex vagyok e vagy nem. Esetleg leszbikus vagy nem. Nagyon nagyon osszevagyok tavarova egy nagyon kicsi depresszio is kerulget es borzasztoan felek. Es nem segit a baratom hogy ujra beleszeressek
2018. szept. 4. 06:05
 2/4 anonim ***** válasza:
64%
feküdj vissza.
2018. szept. 4. 07:28
 3/4 anonim ***** válasza:
49%
Veled csak egy gond van, nincs eszed.
2018. szept. 4. 20:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Legyszi segitsetek
2018. szept. 4. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!