Létezik őszinte, mély, hosszan tartó, igaz barátság?
Én ilyet keresek, de azt érzem, sok vagyok egy embernek. Jó lenne egy barát, akivel aztán mindent meg tudnék beszélni, de talán nem egy reális elvárás egy személyben gondolkodnom, ha amúgy annyi minden, annyi téma, érzelem kavarog bennem. Én szeretek sok időt foglalkozni egy baráttal. Van párkapcsolatom, és a párommal sok mindent meg tudok beszélni, de hiányzik egy baráti kapcsolat is az életemből.
Mit tudnék tenni annak érdekében, hogy ne legyek sok, és mégis ki tudjak alakítani egy jól működő barátságot, de közben ne érezzem úgy, hogy abban nem tudok kiteljesedni?
Egyébként félreértés ne essék, nemcsak én akarok kibontakozni egy barátságban, igyekszem figyelni a másikra, érdeklődő és nyitott vagyok alapjában véve. Kölcsönös mély barátságot szeretnék.
#10 #9 meg mindig
... Full egyformak vagyunk, kiveve korban es nemben. Amugy nincs nala jobb pasi😌😅
Létezhet és létezik is. Viszont egy barátság olyan, mint egy párkapcsolat a vonzalmat és az intimitást leszámítva. Nem elég az, hogy napi szinten megkérdezitek egymástól, hogy "na és mi újság?". Időt és energiát kell belefektetni. Egy barát ugyanúgy igényli a figyelmet, a törődést, az áldozatokat.
Ahogy már előttem is említették sokan ez nem egyik percről a másikra fog kialakulni. Van, hogy évekbe telik mire tényleg olyan szoros lesz a kapcsolatotok. És ne próbáld erőltetni, hogy márpedig te mindenképpen szerzel mondjuk egy legjobb barátot. Mert ez nem így működik. Meg kell találnod azt a személyt, aki tényleg érdemes erre. Mert szerintem ez ezen múlik, hogy olyat találj, aki ugyanúgy törődik veled, aki ugyanannyi energiát fektet a kapcsolatotokba. Nem kell, hogy hasonló legyen, lehet a szöges ellentéted is. Nem azon fog múlni, az én legjobb barátnőm kb minden, ami én nem vagyok, mégis több, mint tíz éve rendületlenül vagyunk legjobb barátok.
Arra viszont figyelj, hogy ne csak a párodra figyelj, hanem a barátodra is. Mint ahogy az előző hozzászóló is írta, az, hogy kapcsolatban vagy sokszor a barátságok rovására tud menni. Meglehet találni az aranyközéputat, nekem is sikerült, a barátnőmnek is. Nem szabad teljesen csak a párodra rácuppanni, mert akkor a barátság elévül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!