Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért használnak mindig lelki...

Miért használnak mindig lelki szemetesládának?

Figyelt kérdés

Már a sokadik barátságomban veszem észre, hogy a másik fél folyamatosan nekem panaszkodik MINDEN miatt. Tényleg, állandóan beszél az illető, sosem jutok szóhoz, és mindig az a téma, hogy neki mennyire szar.

Én sosem tudok megnyílni, nem is nagyon adnak rá lehetőséget, de ha mégis, akkor sem tudom elmondani, mi van velem. Ha nagyon megerőltetem magam, és kierőszakolom magamból, akkor meg nem érdekli a másikat. Általában megvonják a vállukat, majd újra elmélyednek saját problémáik ecsetelésében. Igazából nem is tudom, szeretnék e én is hangosan szenvedni, de a helyzet az, hogy mások dolgai sem érdekelnek, azonban megosztják velem.

Tulajdonképpen nem is tudom, mit akartam ezhel a kérdéssel, de sebaj, most én panaszkodtam egy kicsit

2019. okt. 22. 18:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Fú előző, ez nagyon gáz... Sajnállak... Azóta sikerült normális embert találnod?
2019. okt. 23. 07:37
 12/17 anonim ***** válasza:
91%

Persze. Az emberekre nem ez a jellemzö. Hanem az hogy meh is hallgatnak.

Az olyan szituk amikor tulajdonkeppen elnyom a màsik (nem parkapcsolatban nezve)az nekem szimplan unalmas azaz màr ilyennel nagy kapcsolatokat nem is tartok össze sem jövök.

Multkor egy randin orakat beszelt a srac arrol hogy hobbija az epitmenyek fotozasa meg milyen vàrakban volt es milyen oldalakon milyen tarsakkal beszelik at a fotozast. Hat nem randoztam vele többet. Nekem ennel joval pörgösebb eletem van, az ilyen hogy majd vele muzeumokba maszkaljak nem fer az idömbe ill sajnalom hogy ilyenekre pocsekoljam az idöm. Teljesen mas vilag mint en azon kivül ugye hogy VÉGIG erröl volt szo a randin hiaba dobtam be màs temakat az kifujt 2 perc alatt. Ez nekem nem kommunikacio.

2019. okt. 23. 08:21
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Habar az megint mas lenne ha olyan leli nyavajakat osztanak meg ami valahol engem is èrintene es együtt ötletelünk megoldani. Az teljesen mas. Van ilyen lelkitarsam is de vele hasonlok a gondjaink is es orakat tudunk beszelgetni oda-vissza.
2019. okt. 23. 08:22
 14/17 anonim ***** válasza:
91%
*lelki
2019. okt. 23. 08:23
 15/17 anonim ***** válasza:
91%
A barátod neked panaszkodik, te meg nekünk. Na szép...
2019. okt. 24. 15:33
 16/17 A kérdező kommentje:
Most ti panaszkodjatok arról, hogy én arról panaszkodok, hogy valaki más nekem panaszkodik
2019. okt. 26. 17:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Na még én vagyok ugy,hogy szemetesládaként kezelnek.Az életben szinte semmit sem tudnak rólam, rengeteget segitettem és pontosan ezektõl az emberektöl kaptam meg a hátbatámadást.

Akkorát csalódtam bennük,de magamra is mérges vagyok,amiért a segitségükre siettem.

2021. febr. 21. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.