Miért kell hatszor erősebbnek lenni az életben mint mások csúnya emberként?
5#
A kinézetnek semmi köze sincs a munkahelyhez.
Vagyis ... nem rég olvastam egy cikket, ami egy kutatásra hivatkozott, ami bebizonyította hogy a férfiak kisebb esélyel vesznek kinézetre átlag feletti férfit munkahelyeken.
Szóval ha valaki férfiként igazán jól nézki nehezebb sorsa van.
Ami ha bele gondolsz ... egy hozzád hasonló megkeseredett személy, ha hatalomhoz jut akár csak HResként egy cégben és meglát egy nagyon jól kinéző férfit, akkor akár tudatosan akár nem valószínűleg irigységből máshogy fogja kezelni.
... de olyan nincs, hogy "Te túl ronda vagy, hogy a sarokban ülj és néha lássunk meetingeken az irodában."
Amúgy meg rettenetesen ronda férfiakat szoktam látni 10/10es gyönyörű lányokkal. Mindig csodálkozok hogy WOW ez hogy lehet.
Tudod ... nem csak a külső számít, mással is lehet kompenzálni. Pl.: egy normális személyiséggel.
Szóval ne add elő a hattyúhalálát, valószínűleg csak azért tetted ki a kérdésed, hogy kiírd a bánatod és veszeked másokkal, mert tényleges válasz nincs rá.
Ami rettenetesen szánalmas.
Szóval ha rossz az életed az nem a külsőd miatt van.
Kedves kérdező,te nem tudod mi is az a probléma
Nincsenek "csúnya" vagy "szép" emberek,csak emberekről alkotott vélemények.
Hatszor erősebbnek kell lenned?Minél kell erősebbnek lenned?Úgy érzed csúnya vagy?Ki ültette el ezt a gondolatot benned?
Miből gondolod,hogy a "szép" embereknek nincsenek gondjaik vagy nem kell erősnek lenniük?
Sajnáltatod magad,mert nem tetszik az,amit a tükörben látsz.
Mondok magamról 1-2 dolgot,hátha megérted.
Nem tartom magam sem szépnek,sem csúnyának,a nőknek mégis bejövök.
Volt,amikor egy olyan lányt utasítottam vissza,akit mindenki felakart szedni,aki csak megismerte.
...
Ennyit rólam
A depresszió nem csupa móka és kacagás...
Ne csinálj úgy,mintha neked nehezebb lenne,mint bárki másnak.
Próbálj talpra állni,ahelyett,hogy itt rinyálsz.
11,15
Köszi a lelki fröccsöt. Igyekszem majd valahogy kimászni az önsajnálat csapdájából, de ez egy ördögi kör, szinte nincs is kiút. Mert a rossz hozzáállásod nyilván bevonzza a kudarcokat, csalódásokat amelyek újfent megerősítik a negatív látásmódodat.
Egyél több zöldséget és kezdj el edzeni.
Javítja a közérzeted és talán pozitívabban fogsz magadra tekinteni
15 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!