Mit csináljak, csúnyán beszél barátnőmmel?
Legjobb barátnőmmel nagyon csúnyán viselkedik a barátja.
Pár hónapja vannak együtt, lekur.zza, meg nem engedi el sehova mert biztos lesz.p minden palit, már megtépte mert nem az volt amit ő akart. Velem sem engedi el sehova. Iskolából is hazarángatja, barátnőm olyan hü.e, hogy el is megy. Barátnőm még csak 16 éves.
Én is ismerem a fiút már két éve és mindenkivel ilyen. Velem is, tesójaval is de nem foglalkozok vele. Barátnőmmel már beszéltem erről, de nem akar vele szakítani. Néha tényleg teljesen jól el vannak, de ez nem normális.
Akkor nem szakít, ez van.
A barátnőd olyan fajta, aki szereti ha megalázzák és kutyaként bánnak vele, ezzel te pedig semmit nem tudsz - és nem is kell - tenni.
*Talán még imádkozhatnál azért Istenhez, hogy segítsen , hogy a srác kedvesebb legyen a barátnőddel;
A másik meg,hogy sorold el a barátnődnek, hogy neki mik a jó tulajdonságai, te miért szereted őt, pl mert kedves, őszinte, jó a humora, megbízható, jó hallgatóság, empatikus, jószívű, segítőkész, mittomén. És akkor majd meglátja, hogy "Jééé, kívülről én ilyennek tűnök? Hát akkor én tök jófej lehetek!" És végre megszereti önmagát. És lesz önbecsülése, és nem fogja engedni, hogy kínozzák. És nem lesz szüksége, hogy legyen ilyen jellegű társasága, mint ez a fiú, mert már szeretni fogja önmagát, tehát már meglesz a szeretete önmaga iránt, és nem kell már majd ezt kívülről begyűjtenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!