Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak, csúnyán beszél...

Mit csináljak, csúnyán beszél barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Legjobb barátnőmmel nagyon csúnyán viselkedik a barátja.

Pár hónapja vannak együtt, lekur.zza, meg nem engedi el sehova mert biztos lesz.p minden palit, már megtépte mert nem az volt amit ő akart. Velem sem engedi el sehova. Iskolából is hazarángatja, barátnőm olyan hü.e, hogy el is megy. Barátnőm még csak 16 éves.

Én is ismerem a fiút már két éve és mindenkivel ilyen. Velem is, tesójaval is de nem foglalkozok vele. Barátnőmmel már beszéltem erről, de nem akar vele szakítani. Néha tényleg teljesen jól el vannak, de ez nem normális.

2018. máj. 30. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Igen, hát a lányoknak a rosszfiúk kellenek, mert szeretik ha meg vannak alázva. Mit tehetsz? Semmit. Amíg vak a rózsaszín ködtől, mondhatsz neki akármit.
2018. máj. 30. 21:14
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Akkor nem szakít, ez van.

A barátnőd olyan fajta, aki szereti ha megalázzák és kutyaként bánnak vele, ezzel te pedig semmit nem tudsz - és nem is kell - tenni.

2018. máj. 31. 12:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Őbaja, te elmagyaráztad neki, később talán megérti, hogy neki (saját magának) ez így nem jó. Többet talán már nem tudsz tenni érte. Amíg ő nem látja be, hogy ez a fiú nem szereti, hát addig így járt, és majd csak akkor áll föl ebből a helyzetből, ha már ő is megelégelte a kínzásokat; pl megtépést haján. Lehet amúgy, hogy szeretethiányos, meg stokkholm-szindrómás vagy milyen, hogy már annyira vágyik a figyelemre, hogy el kezdett szeretetet érezni a bántalmazója iránt; mert ameddig üti, kínozza, nyúzza, addigis neki szenteli a figyelmet. Tehát szeretethiányos a barátnőd, meg önmagát sem szereti, és örül, hogy valaki foglalkozik vele; tehát nemtom, lehet, hogy otthon sem szereti az anyja, vagy ő is mindig belérúg, így azt hiszi, neki, ez a normális. Őneki az tök normális, kézenfekvő, magától értetődő velejárója, hogy akit szeretünk, rúgjuk, csípjük, harapjuk.
2018. máj. 31. 12:41
 4/8 anonim ***** válasza:

*Talán még imádkozhatnál azért Istenhez, hogy segítsen , hogy a srác kedvesebb legyen a barátnőddel;

A másik meg,hogy sorold el a barátnődnek, hogy neki mik a jó tulajdonságai, te miért szereted őt, pl mert kedves, őszinte, jó a humora, megbízható, jó hallgatóság, empatikus, jószívű, segítőkész, mittomén. És akkor majd meglátja, hogy "Jééé, kívülről én ilyennek tűnök? Hát akkor én tök jófej lehetek!" És végre megszereti önmagát. És lesz önbecsülése, és nem fogja engedni, hogy kínozzák. És nem lesz szüksége, hogy legyen ilyen jellegű társasága, mint ez a fiú, mert már szeretni fogja önmagát, tehát már meglesz a szeretete önmaga iránt, és nem kell már majd ezt kívülről begyűjtenie.

2018. máj. 31. 12:45
 5/8 anonim ***** válasza:
*És ha engem nem engednének el csavarogni a legjobb barátnőmmel, és mindenképpen birtokolni akarnának, ott szakítanám meg rögtön azt a kapcsolatot. Ha szereted, akkor nem akarod ennyire a másikat bekorlátozni, mint ez a fiú teszi a barátnőddel. Gyakorlatilag a lánynak már nincs élete, a fiú rátelepszik, elveszi tőle; azt akarja, hogy csak ő legyen neki az élete, hogy belőle álljon, hogy minden perce, minden egyes pillanata őróla szóljon. Ez ilyen zsarnok ember ez a fiú, neki nem való párkapcsolat; sőt ,lehet, hogy semmilyen.
2018. máj. 31. 12:49
 6/8 anonim válasza:
Ha a barátnőd nem halgat rád, akkor beszélj a barátjával hogy ez így nem jó és ha nem szereti akkor szakítson vele, ha pedig szereti akkor bánjon is úgy vele
2018. jún. 2. 19:11
 7/8 A kérdező kommentje:
Beszéltem már a barátjával, nem egyszer. Mikor előttem beszélt így vele. Annyit mondott, hogy jolvan már. Vagy csak kinevet.
2018. jún. 3. 23:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Veresd meg a srácot
2018. jún. 5. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!