Hogyan hozzam jóvá, hogy undorítóan viselkedtem részegen?
Figyelt kérdés
Én, 2 barátom, barátnőm meg haverom barátnője iszogattunk hétvégén és kicsit sokkal többet ittam mint a többiek és azzal a barátommal akinek nincs barátnője, nagyon undorítóan viselkedtem. Beszólogattam neki, hogy neki a marka maradt és ehhez hasonló sz@rságok és eléggé a lelkére veszi ezeket a dolgokat... Eredetileg semmi bántó célzatút nem akartam hozzá vágni senkihez sem. Most nagyon szégyenlem magam, mert 12 éve legjobb barátom. Eléggé beégettem ezzel a megnyílvánulással magamat..2019. okt. 14. 11:46
2/8 A kérdező kommentje:
Már megvolt, de nem érzem úgy, hogy ennyivel el lehetne intézni.. Azért elég undorítóan viselkedtem..
2019. okt. 14. 11:53
3/8 anonim válasza:
Előző, az ilyen hülye válasznak mi értelme? Viccnek szándad?
5/8 anonim válasza:
Ez ilyen. Ha lelkis, akkor szarul esett neki. Úgyis elengedi, de benne marad, nem felejti el. Nincs csodaszer, ez nem a Man in Black című film. Amúgy az ember nem tesz ilyet olyan valakivel még hulla részegen sem, aki 12 éve a barátja. Ezért vagy valóban se#gfej. Az idő vagy megoldja vagy nem.
6/8 anonim válasza:
Ez van, mostantól igy kell leélned az életed :D
7/8 qborka válasza:
Nehéz ügy. Én most megértelek,metr engem, ha a párom felidegesít nagyon durva dolgokat mondok neki.
Igen, ezen csak az idő tud enyhíteni és az ő szeretete, feltéve
hogy van irántad és még nem ölted ki belőle.
Ne erőltess semmit, de éreztesd vele, hogy fontos számodra és szeretnéd menteni a menthetőt és ezt beszél is meg vele.
Jó tanácsként pedig annyit, hogy ne igyál, egy kortyot sem, jó darabig. Nincs érteleme, mert nem jó dolgokat hoz ki belőled.
Az alkohol rossz, nagyon rossz.
8/8 anonim válasza:
Nem iszol többé két pohárnál többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!