Valakivel nagyon csúnyán viselkedtem, bármit teszek nem akar már velem barátkozni, mit tegyek?
Nem szeretném itt le írni, mert tényleg oltári nagy baromság volt, én is szégyenlem, de kedvelem és nem tudom elfogadni, hogy elvesztettem, teljesen másképp csinálnék mindent már. Már minden esélyemet el lőttem. Ha írok neki, akkor csak egy két szavas válaszokat kapok egy két nappal később. Nem mondta ki, hogy vége a barátságnak, de kb egyértelmű. Előtte csomót beszéltünk és sokszor találkoztunk. Utálom magam ez miatt :(.
22 éves srácok vagyunk. Hogy fogadjam el, hogy vége a barátságunknak? Minden nap ezen agyalok, már nagyon kész vagyok. Szerintem már sosem leszünk barátok de hogy dolgozza fel? Másokkal sem megy a barátkozás mert ahogy közeledne felém valaki baratilag, folyton eszembe jut mekkora idióta voltam és nem akarok másnak is csalódást okozni.
Eléálltál már valaha és szemtől szemben is bocsánatot kértél? Mégis mi az a hű de nagy dolog, ani megbocsáthatatlan??
Mindenki hibázik és a hibák javát jóvá lehet tenni.
Már ne is haragudj 51%, de ha tényleg olyat tett a kérdező, akkor jogos, ha megszakadt a barátság. Az igazi barátságokat is tönkre lehet tenni, ha a kérdező ezt meglépte, akkor nincs visszaút. Nem attól igaz barát valaki, hogy mindent megbocsát, ez baromság.
Kérdező csak anynit tudok javasolni, hogy őt hagyd békén és erőltesd meg magad, hogy mások felé is nyiss. Előbb-utóbb lehetnek új barátaid, de ha nem teszel érte, akkor minden marad így..
Lefektetted a barátnőjét?
Figyu, tanuld meg a leckét,és engedd el a dolgot.
Csinálsz még annyi hülyeséget az életben,hogy csak na.
Bocsánatot kértél, ő nem fogadta el.
Ezt nyeld be, és lépj tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!