Valakivel nagyon csúnyán viselkedtem, bármit teszek nem akar már velem barátkozni, mit tegyek?
Nem szeretném itt le írni, mert tényleg oltári nagy baromság volt, én is szégyenlem, de kedvelem és nem tudom elfogadni, hogy elvesztettem, teljesen másképp csinálnék mindent már. Már minden esélyemet el lőttem. Ha írok neki, akkor csak egy két szavas válaszokat kapok egy két nappal később. Nem mondta ki, hogy vége a barátságnak, de kb egyértelmű. Előtte csomót beszéltünk és sokszor találkoztunk. Utálom magam ez miatt :(.
22 éves srácok vagyunk. Hogy fogadjam el, hogy vége a barátságunknak? Minden nap ezen agyalok, már nagyon kész vagyok. Szerintem már sosem leszünk barátok de hogy dolgozza fel? Másokkal sem megy a barátkozás mert ahogy közeledne felém valaki baratilag, folyton eszembe jut mekkora idióta voltam és nem akarok másnak is csalódást okozni.
Írtam neki nem rég egy utolsó üzenetet, persze még meg sem nézte és szerintem nem is fogja :( Többet én már nem nyaggatom. Tanulok a hibámból. El fogadom hogy már elvesztettem.
..... Kérlek olvasd el amit írok, utoljára szeretnék bocsánatot kérni. Nagyon sajnálom ami történt, legszívesebben visszafordítanám az időt de nem tudom. Te voltál a legjobb barátom. Hiányzik a sok beszélgetés a mai napig, hiányoznak a közös emlékek. Nem kell erre semmit sem válaszolnod, de ha jónak látod írj kérlek. Lehet még esély valaha is arra, hogy barátok legyünk vagy haverkodjunk legalább? Nem fogok többet erről beszélni, csak ennyit szerettem volna. És bármi van mindig itt leszek, a barátom vagy nekem és az leszel mindig.
Elöre szólok nincs meg minden ékezet a billentyüzetemen. Na szóval. A másik félnek sem lehet könnyü. Nagyon erös, büszke személyiség lehet, hogy még egyáltalán szóba áll veled társaságban és nem terjeszti ki a külvilágra a rátok tartozó konfliktust. Tényleg erös oka lehet rá, ha többszöri közeledésre sem akar nyitni többé.
Szerintem is jobb, ha kicsit békén hagyod. Te bocsánatot kértél, kell neki is idö, bármi volt is az, hogy lerendezze magában, mert nem csak benned, mint emberben csalódott, hanem valamiben amiben eddig hitt.
Amit tehetsz, hogy nem veszíted szem elöl. Ha tényleg fontos volt neked a barátsága, figyelsz rá a távolból is. Egyszer ilyen olyan áron de helyre fogja tudni tenni magában a dolgokat és ki tudja, ha ott leszel kéznél talán képes lesz nyitni feléd. Addig sajnos tényleg nem tehetsz mást, csak tartsd a távolásgot amit igényel és mutass tiszteletet. Eddig jól megy.
Tudom mit érzel, én is hasonló cipöben járok de nekem még alkalmam sem volt bocsánatot kérni. Pedig sokszor álmodom róla, felszabadítana egy kicsit.
Nem tudsz addig mást tenni, élni az életed és ne félj mások felé nyitni. Ez fontos! Ha valaki fontos lesz, nem fogod többet megbántani, mert már tanultál a hibádból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!