Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A baratnom allandoan kritizalj...

A baratnom allandoan kritizalja az alakom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eléggé vékony vagyok majdnem deszka. A legjobb barátnőm állandóan mondja hogy egyek meg hogy nagyon vékony vagyok.... De nem érti meg hogy normálisan eszek csak gyors az anyagcserém... Emellett állandóan a laposabb lányokról beszel nekem hogy milyen gázul néznek ki meg hogy hogy lehet pasijuk. Ilyenkor annyira kínosan erzem magam, mert tudom hogy en is ilyen vagyok es nem tudok hozza szolni. En bezzeg soha nem kritizalom az o alakjat hogy teltebb. Mit tegyek?

2019. okt. 5. 10:54
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%
A kövérek mindig irigyek azokra,akik normálisabban néznek ki.Ugyanez vonatkozik a csúnyább emberekre is.
2019. okt. 5. 11:58
 12/15 anonim ***** válasza:
75%

Ez nem egy barátság. Az egész csak arról szól, hogy a kis dagadék jobban érezze magát attól, hogy egy nála vékonyabb lányt szekál ahelyett, hogy ő fogyna le, mert hát ahhoz ugye tenni is kell valamit.

Én megszüntetném vele a kapcsolatot, felesleges rosszindulatú emberek között tölteni az időt, csak pazarlás. Barátkozz valaki mással aki meg is érdemli.

2019. okt. 5. 14:01
 13/15 anonim ***** válasza:
81%

Vágj vissza azzal hogy "nem értem az ilyen teltebb lányoknak hogy lehet pasijuk"

Amikor láttok egy kb olyan alakú lányt a pasijával mint ő

2019. okt. 5. 20:27
 14/15 anonim ***** válasza:
75%
Én nem baratkoznék vele. Am én nem vagyok hu de vékony de ha nalam vki csunyacskabb akkor latom a tekintetén az irigységet. De sosem tudom az ilyet megérteni nem tesz érte hogy szebb legyen vagy nőiesebb de azért irigy. Ez szánalmas. Azért meg pláne ne érezd magad rosszul mert jok a genetikad nem hizol el.
2019. okt. 7. 11:27
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenkinek:) Mindenkinek ment a zold kez:)
2019. okt. 7. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!