Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miert majmol a baratnom?

Miert majmol a baratnom?

Figyelt kérdés

-Miattam festette a szoke hajat barnara

- Lefogyott ugyanolyanra mint amilyen en vagyok

- Ugyanolyan szemüveget vett mint amilyen az enyém

-Hasonló ruhakat hord mint en

Es nekem van egy kiszemelt fium akirol tudom hogy pont az ilyen lanyokat szereti es felek hogy emiatt ossze johet a baratnommel:(

Hihetetlen hogy nem lehetek onmagam mert mindig majmol

2019. szept. 20. 14:56
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja es természetesen ugyanolyan fülbevalója is van.....
2019. szept. 20. 15:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy te vagy a példaképe:D ez jó, legalább nem lenéz, nem tartja jobbnak magát nálad. Aztán majd kialakul úgyis az egyéni stílusa.szerintem ne zavarjon ez,nem ér annyit, hogy veszekedjetek. És a fiú egészen biztos,hogy nem fogja csak emiatt a barátnődet választani. Ilyen alapon, sok más lány is van, aki valamiben hasonlít rád, de senki nem ugyanolyan, még a barátnőd sem. Szóval ha Te tetszel neki így ahogy vagy, attól még a barátnőd nem fog. Úgysem lesz soha ugyanolyan mint te. És esetleg közeledhetnél a fiúhoz valahogy,onnantól pedig már úgyis egyedi leszel neki(persze ha minden jól megy:))
2019. szept. 20. 15:18
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos azert fogyott le mert te is. Mert amugy ez igy megy. Ha 200kg leszel, o is annyi lesz, probald csak ki!
2019. szept. 20. 15:19
 4/9 A kérdező kommentje:
#3 Nekem alapból ilyen az alkatom
2019. szept. 20. 15:25
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"Az utánzás az elismerés legőszintébb formája."

Legalábbis Jeaniene Frost amerikai író szerint.

Engem szinte minden életszakaszomban utánzott valaki, soha nem zavart, inkább hízelgett.

Amúgy ettől miért is nem lehetsz önmagad?

Mert nyilván te is utánozol valakit, aki neked tetszik és imponál valamiért.

2019. szept. 20. 16:21
 6/9 A kérdező kommentje:
En nem utanzok senkit:D Ugy oltozkodom ahogy en szeretek:D
2019. szept. 20. 16:42
 7/9 anonim ***** válasza:
81%

Hát persze!

Senkinek nincs olyan színű, fazonú haja mint neked, neked külön gyártottak a terveid alapján szemüveget és a saját szalonodban a varrják neked az általad megálmodott ruhákat!

Ne legyél nevetséges!

Egy jelentéktelen kukkeres tini vagy, amiből 12 egy tucat és még egy nyálas, pattanásos kamaszon is képes lennél ölre menni a barátnőddel, akinek nem kell ellenség, ha ilyen "barátai" vannak! :D

Növessz némi belső tartalmon alapuló önbizalmat, akkor nem lesznek ilyen felszínes, dedós gondjaid!

2019. szept. 20. 18:37
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon osztom az utolsó válaszoló véleményét!
2019. szept. 20. 18:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem vagyok gyerekes meg ilyenek de mar a tanarok is ossze kevernek vele😒
2019. szept. 20. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!