Miert nincs ilyen kozeli baratom/baratnom? 19L
Nagy szerencse kell hozzá. A Te korodban én is álmodoztm ilyen barátnőről, aztán anyám kapott egy kolléganőt, aki 12 évvel idősebb volt nálam, viselkedésre meg hasonlított. Gondolta, miért ne és bemutatott. Nos., ha nem az ő csoportjába ment volna a kolléganő, valószínűleg meg se ismeri és nem mutat így be és a 3 éven át tartó nagyon mély barátság se alakul ki.
Szóval ez szerencse kérdése.
De megértelek, bár 15 éves koromban voltak ilyen barátaim, de sulit váltottam és az új helyen nem tudtam ezeket a barátságokat megkötni. Simán elmentünk erre-arra vagy néha átmentünk egymáshoz, de nem minden témát lehetett megtárgyalni, nem volt az, hogy csak úgy valami random dolgot átküldtünk egymásnak, nem voltak közös humoros semmis sztorik, amiket más nem értett, de mi szétröhögtük magunkat, nem volt az a "szoros testvéri kapcsolat".
Amikor véget ért az a barátság igazából nem is volt bennem a vágy, hogy megint legyen egy ilyen barátnőm és azóta se érzem magam magányosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!