Miert csinalja ezt a baratnom?
Roviden a lenyeg annyi hogy van egy baratnom aki összeveszett a kb 11 eve ismert baratnojevel, a baratnon hozzam fordult segitsegeul majd nagyon jóban lettünk. Mindennap beszéltünk es minden masodik nap mentunk pl jatszoterre meg ilyenek. Aztan amikor kibekultek kb engem le se sz*r mar bocsanat a kifejezésért de sajnos igy van:(
Nem ir vissza, nem talalkoztunk mar tobb mint egy honapja, pedig en szivesen mentem volna vele jatszoterre hulyeskedni, vagy csak atjonni hozzank vagy ilyenek de most sokkal jobb kapcsolatban lett az osszeveszett baratnojevel es kb mindennap egyutt vannak..
En nagyon orulok hogy sikerult oket kibekitenem, de nem gondoltam hogy cserében elfog hanyagolni:( Amikor megirta uzenetben hogy ujra joban vannak ezer szívecsket kuldott meg minden es irta hogy koszonom en vagyok a legjobb
Azota meg semmi... Minden napjat vele tolti. Ilyen esetben mit lehet tenni?
Nekem is volt ilyen általános iskolában.
Csak pótléknak kellettél. Máskor amikor összevesznek hagyd békén, ne barátkozz vele. Akkor is ugyanezt fogja eljátszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!