Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szerintetek mi a jobb egy...

Szerintetek mi a jobb egy ilyen helyzetben? Meggyanúsítani egy barátot lopással, vagy hagyni az egészet, és elkönyvelni, hogy elveszett?

Figyelt kérdés
Aznap mondott/tett olyan dolgokat, amik elég egyértelműen arra utalnak, hogy ő lopta el, még indítékot is tudnék. Viszont ezt mégsem néztem volna ki belőle. Nem hiszem, hogy elhagytam, vagy máshová raktam az eltűnt dolgot, amúgy is órákig kerestem mindenhol. Nem is szoktam azt máshová tenni. Számonkértem, erre ő megsértődött, és mondta, hogy többé nem vagyunk barátok, ne is keressem. Engem megvisel ez a bizonytalanság, hogy nem tudom az igazságot.

2019. szept. 11. 15:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A beszélgetés során ő hozta fel a lopás témát. Korábban is vitt már el egyszer tőlem egy DVD-t, de azt visszaadta, mert tudta, hogy úgyis találkozunk pár nap múlva. Az úgy volt, hogy megkérdezte tőlem, hogy elviheti-e , de én nemet mondtam, aztán látom, hogy nincs ott, ráírok, és mondja, hogy igen, ő volt, bocsi.
2019. szept. 11. 16:11
 12/13 anonim ***** válasza:
56%

Elöször is szeritnem elég nagy különbség van egy DVD kikölcsönzése meg egy csomó pénz ellopása közt.

Másodszor meg, ha csak nem teljesen idióta az illetö, akkor nem lop el töled valamit, és egyidejüleg elkezd arról beszélni, hogy nem lopna soha.

2019. szept. 12. 10:44
 13/13 A kérdező kommentje:
A baj az, hogy az is éppen ugyanolyan hihetlen, ha elhagytam, vagy máshová raktam volna. Nem tudom, mit higyjek.
2019. szept. 12. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!