Szerintetek is bunkóság ez egy baráttól?
Figyelt kérdés
17 évesek vagyunk és lányok. Az átlagtól kicsit nagyobb mellekkel áldott meg a sors. Ennek a barátnőmnek pedig az átlagtól kisebbek. Én soha sem teszek rá megjegyzést. Miért is tennék? Olyan amilyen. Ami viszont nekem rosszul szokott esni, hogy sokszor hangoztatja, hogy ő bizony nem akar nagy melleket, mert hogy azok undorítóak és lógnak. Néha csak nézek rá, hogy vegye észre magát, mert ezt nekem kicsit fáj hallani2019. aug. 20. 18:52
1/3 anonim válasza:
Ha valójában barátok lennétek, megbeszélnéd vele. Nem itt várnál megerősítésre. Egyébként tényleg nem szép dolog, de amíg nem nyitod ki a szádat nem fog változni semmi.
3/3 anonim válasza:
Nekem is van mellem, igaz nem D-s, de azert van es valamilyen oknal fogva az egyik baratnom is mondta, hogy o nem akar nagy melleket meg neki nem allna jol(?) aztan hizott egy kicsit es mar o is orult hogy lett melle.
Szerintem a kismellu lanyok igy probaljak vigasztalni magukat, de amugy lehet csak onbizalomhianyos es azt akarja, hogy te is szarul erezd magad, mint o, amiert neki nincs. Valoszinuleg feltekeny
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!