Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagy baj ha nem megyek az...

Nagy baj ha nem megyek az egyetemi gólya táborba?

Figyelt kérdés
Drága és azt a pénzt másra is eltudnam költeni. Szívesen mennék, ki tudnám fizetni de szülői segítség nélkül nagyon kellene sporolnom, hogy könyvekre mindenre meglegyen.
2019. aug. 5. 18:58
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

Egyáltalán nem baj!

Legalább nem kell részt venned megalázó és értelmetlen hlyeségekben, ivászatokban stb és értelmesebb dolgokra költheted azt a pénzt, jól teszed és okos vagy!

2019. aug. 5. 19:23
 2/4 anonim válasza:
67%
Egyáltalán nem baj. Én pótfelvételivel kerültem be egyetemre, szóval nem is tudtam jelentkezni gólyatáborba, de hallottam sztorikat, és nem sok mindenről maradtam le. Plusz barátokat, ismerősöket így is sikerült szereznem, szóval emiatt se aggódj! :)
2019. aug. 5. 20:09
 3/4 Metionin ***** válasza:
77%
Dehogy. Egy csomó pénzt és májsejtet spórolsz meg.
2019. aug. 5. 21:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Én ott ismertem meg a szaktársaim közül 6 embert, mert egy csoportba osztottak minket, azóta is nagyon jó barátok vagyunk. Igazából kevés más embert ismertem meg, nekem sokat adott a tábor, és én nem buliztam meg ittam, de senkit nem is néztek ki emiatt, sőt még örültek is, hogy így jobban lehet ránk vigyázni.

Ettől függetlenül bajnak nem baj, a koliban is lehet ismerkedni, meg kicsit órákon is.

2019. aug. 5. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!