Egyetemi kollégiumba tisztitószereket kell vinnem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Most leszek elsőéves egyetemista. Kollégiumban fogok lakni. Az lenne a kérdésem, hogy beköltözésnél vigyek e magammal pl. seprűt, felmosót, mosogatószert, fürdőszobai tisztítót.2019. júl. 27. 13:15
1/2 anonim válasza:
Nem tudom ez más kolikban hogy van, de nálunk van felmosó, seprű, porszívó amit el lehet venni/kérni. Szintenként van a fürdőszoba, így nekem azt nem kell takarítani 😅
Vigyél felmosószert, mosogatószert, szivacsot az edényekhez és a takarításhoz. Amit nagyon tudok ajánlani az a domestosos törlőkendő!!
2/2 anonim válasza:
Igen. Ilyeneket általában lehet kérni, hogy pl. seprű vagy felmosó, de szerintem sokkal egyszerűbb, ha van saját és nem kell érte rohangálni vagy várni amíg más visszaviszi. Én legalábbis mindent vittem, seprű, felmosó vödörrel, tisztítószerek a fürdőbe, konyhába, szobába, bútorokra, papírtörlő, rongy, konyharuha, mosogatószer, szivacs, mosószer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!