Szerintetek elmenjek moziba, mint 3. fő?
Péntekre mozizást terveztem, amelyre két másik barátomat hívtam el, egyiküknek sajnos le kellett mondania, így helyette a másik barátom párja jött volna, akit még nem igazán ismerek (csak párszor futottunk össze, ahol bemutatkozásig, és 1-2 mondatváltásig jutottunk), és végül kitalálták, hogy inkább ketten mennének, de lehet még meggondolják maguk, majd szólnak.
A fő probléma az, hogy ők is ugyanabban az időpontban, ugyanarra a filmre mennének, amelyre én, tehát elég furcsán venné ki magát, ha egyedül mennék el, illetve amennyiben mégis hívnának, kicsit úgy érezném, hogy kolonc lennék, különösen, mert nem egyből hívtak el.
Tehát jelenleg megpróbálhatok elhívni mást, ami nem lesz egyszerű, mert rajtuk kívül nincs olyan barátom, ismerősöm akit kifejezetten érdekelne a film, és párom sincs akit magammal vihetnék. Esetleg dönthetek úgy, hogy másik napon megyek el, azzal a barátommal aki most lemondta, bár ő lehet csak 2 hét múlva ér rá (el kellett utazni, és még nem tudja biztosra, hogy mikor ér haza), és egyikünk sem szeretne annyit várni.
Ti mit tennétek?
#1 Értem, köszi. Velük én sem mennék így el, ha hívnak sem, a fent írtak miatt.
Egyedül szoktam moziba járni, azzal nincs bajom, de itt az a gond, hogy ugyanaz az időpont, ami a barátomnak és a párjának, ami elég érdekesen venné ki magát, ha elmennék miközben nem hívnak.
Nagyon egyszerű: Ki van már fizetve a jegy?
NEM: Egyszerűen menj el egy másik napon egyedül
IGEN: Kifizetted, természetes, hogy elmehetsz ha akarják ha nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!