Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Milyen is pontosan egy érdekka...

Milyen is pontosan egy érdekkapcsolat? Hogy lehet felismerni?

Figyelt kérdés

Mert van az a szitu, hogy mondjuk anyagilag valaki jól áll, jó kapcsolatrendszere van, vagy nagyon tehetséges valamiben és akkor kihasználják, ez tiszta sor.

De mi van mondjuk akkor, ha egy barátnőm nem kér tőlem semmit konkrétan, csak simán mindig odajön hozzám és elpanaszolja nekem a bajait, én meghallgatom, tanácsokat adok neki és ennyi. Segíteni is akarok neki ha tudok, de azt sosem fogadja el konkrétan. Mindig csak elmondja a bajait és ennyi. De ha mondjuk én panaszkodom neki, hogy elhagyott a barátom, vagy bunkó volt a főnököm, akkor teljesen rideg velem és flegmán beszól, h mit panaszkodok, vagy meg sem hallgat.

2019. júl. 28. 17:43
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Nem barátnő. Kihasznál mint hallgatóságot, lelki szemetesládát. És igen ez isegyfajta érdekkapcsolat.
2019. júl. 28. 17:49
 2/5 TR75 ***** válasza:
72%
Ez egy érdekkapcsolat. Arra kellesz neki, hogy a lelki hányását rád zúdítsa.
2019. júl. 28. 17:49
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Egy érdekkapcsolat egyirányú. Vagy a pénzed, vagy a lelked kell a másiknak.
2019. júl. 28. 17:52
 4/5 anonim ***** válasza:
94%
A panaszkodás által megkönnyebbül, energiát nyer a tanácsadással, megfogadni nem akarja. Egyfajta "lelki szemetesláda" funkcióról van szó ez esetben.
2019. júl. 28. 18:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Ugyan azt tudom mondani mint az 1# válaszló, meg kell az ilyenekkel szakítani a kapcsolatot.
2019. júl. 28. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!