Tipshi kérdése:
Vásároltam egy Philipst tvt, néztem rajta foci meccset és a távoli képeknél mintha a zöld fű pixeles lenne, továbbá játszottam rajta a fifa 19-el ott meg szabályosan szaggat. Mi a gond?
Figyelt kérdés
Ezt az tv-t vettem meg. Ha van valami tipp osszátok meg velem, mert teljesen elszomorít, hogy ennyi pénzért ezt klaptam.
#TÉVÉÉ
2019. júl. 15. 21:04
1/8 anonim válasza:
Az, hogy a fifánál szaggat annak nincs köze a TV-hez. A focimeccs lehet pixeles azért mert túl nagy a felbontásod az adott műsorhoz.
2/8 anonim válasza:
Alacsony kategóriájú tévék ennyit tudnak.
3/8 anonim válasza:
160e Ft alacsony kategória lenne?
4/8 anonim válasza:
#3: Igen, bőven az. Én 200-ért vettem Samsungot és egy rakás szar.
5/8 Koplárovics Béci válasza:
"néztem rajta foci meccset"
4k tévén néztél egy valószinűleg maximum fullHD tartalmat. Sajnos hiába a felkonvertálás, attól még messze nem lesz 4k minőségű a kép. De amúgy valószinűleg eleve az adás sem volt valami jó minőségű.
"játszottam rajta a fifa 19-el ott meg szabályosan szaggat"
Ha a játékot 4k-ban játszanád, ahhoz meg elég erős gép kell.
6/8 anonim válasza:
Én 240-ért a Samsungot, az jó. Bár a hangja az elözőnek Samsungnak jobb volt.
7/8 anonim válasza:
"játszottam rajta a fifa 19-el ott meg szabályosan szaggat."
Még szép. Milyen videókártyád van?
8/8 A kérdező kommentje:
Ps4-en toltam nem pcn. Igazából próbálgattam még és érdekes, de csak az offline meccsek szaggat nak, az online nem. Meg fordítva rafognám a netre, de így? Illetve meccs nézését tekintve mit tudok csinálni, hogy szebb képet adjon?
2019. júl. 16. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!