Vintage tuner probléma?
Sikerült beszereznem egy régi Technics FM/AM Tunert, de sajnos kiprobálni a helyszínen nem volt lehetőségem.
Itthoni beüzemelés során az alábbi problémákba ütköztem:
A tuner bekapcsol, de nem talál egy adást sem.
A 2db mutatós műszer közül egyik sem leng ki ténylegesen, FM módban 105MHz körül az FM tuning és a Signal is kicsit megugrik, de ennyi.
Anélkül, hogy látnátok tudom, hogy lehetetlen megmondani mi a baja, de mégis van valami ötletetek? Szerintetek javítható?
"Anélkül, hogy látnátok tudom, hogy lehetetlen megmondani mi a baja, de mégis van valami ötletetek?"
-A típusát azért csak nem lehetetlen megemlíteni ...
Igen, ez kimaradt
Technics ST-7600
Felesleges a típust említeni.
Nem először találkozom ezen az oldalon a bénaságnak olyan szintjével, hogy a mai fiatalok már nem tudják:
Az FM-vételhez antenna kell!
Tudtad? Legalább egy darab drót.
Ezek szerint ide csatlakoztattad az antennát és mégsem jó?
Írtam valahol is, hogy nem használtam antennát?
Rákötöttem egy kábelt, ahogy említetted.
Ez az, hogy azt sem írtad, de most nem mondtál semmit, mert spórolsz a szavakkal.
Nem fogok könyörögni, írd le normálisan, hogy mit csináltál!
Meg az sem mindegy, mekkora térerő van a helyszínen, ami egy másik FM-rádióval már bemértél / kontrolláltál.
Árnyékolhat a vasbeton, lehet távoli adó stb., ezeket mind nem írtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!