USB-s analóg tv tunner probléma, valaki szembesült már ilyennel?
Sziasztok!
Idegen vagyok a témában ,de a problémám a következő lenne:
Nemrégiben vásároltam az aliexpressről egy "USB Global Analog TV Tuner Dongle PAL/NTSC/SECAM Multi-Language with Remote Controller and antenna for DVD DVR VCR 0.25-UATS01G" ami gond nélkül meg is érkezett kifogástalan állapotban. A problémák ott kezdődtek hogy amikor összedugtam a gépemmel telepítettem mindenfajta drivert amit csak kérhetett utána mikor a saját programjával próbáltam volna egy kicsit akkor tv-zni a következő hibát észlelte: "Device initalized failed. Be sure the device has connected to PC, and the driver has been installed correctly."
10-szer újra raktam a programot rajta átdugtam másik portba sőt még másik Tv néző programmal is próbálkoztam hátha sikerül minimális működésre bírni azt.
A gépem alatt 64 bites windows 7 fut. Utána olvastam a user manualban hogy elvileg tökéletesen kéne futnia.
Bármi féle ötletetek van rá hogy esetlegesen működésre bírjam ezt a gyönyörűséget?
Előre is köszi :)
Üdv
1. Lehet, hogy rossz?
2. Lehet, hogy a rendszered USB eszközökhöz tartozó registry része tele van szemetelve, bár ilyenkor bedugásnál nem szokta megtalálni eleve az eszközt.
3. Próbáld meg másik, nem gyártó specifikus tuner programmal. (Mostanában nem követem, de régen volt egy pár ilyen program, most csak DVB-T-hez tudnék.)
Egyébként mire akarsz használni egy analóg tunert? VHS digitalizálás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!