Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Nem mukodik a hangfal kábel...

Nem mukodik a hangfal kábel bemenet valaki segitene JBL 200/230?

Figyelt kérdés
VAN egy jbl 200/230 as tipusu aktiv melyladam aminek nem működik a piros fekete csavaros bemenet ahova be kötöm a piros fekete rezkabelt , se szikra se semmi , a mely az működik de ahova ra tudok mas hangfalakat kötni az eggyaltalan nem. Mi lehet a baj ?? A hifim hangfalát nem fogadja be se semmiet!! Mi lehet a gáz ???

2019. júl. 5. 02:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De hát ennek van wgy beépitett erősitője azert kerdeztem
2019. júl. 6. 13:44
 12/15 anonim ***** válasza:

"De hát ennek van wgy beépitett erősitője azert kerdeztem"

Tudom. Azt is, hogy fingod nincs az egészről, annak ellenére hogy próbáljuk elmagyarázni.

Aki eladta neked, az beetetett hogy lehet rá plusz hangfalat kötni.

De nem lehet. Akkor sem ha ezt egyébként nagyon szeretnéd.

A készülék nem alkalmas ilyesmire.

Van benne ugyan erősítő, de az csak a saját mélynyomóját működteti. Semmi mást.

Egyéb kérdésed van?

2019. júl. 6. 21:24
 13/15 A kérdező kommentje:
Utolso valaszolo , megprobaltam tanácsodra de semmi.. Mert a jbl be van kulon erősitő amihez van ehy input es egy output csatlakozosor .. Azert gondoltam mert ehez voltak gyári hangfalak ami persze mindt emlitettem nincs meg és azert gondoltam hogy van egy ütős hifi hangfalpárom ami 160 watt /db 6ohm os 4way speker .. Hogyan tudnam megoldani vagy esetleg pc re hogyan tudnám megoldani ????
2019. júl. 7. 04:09
 14/15 anonim ***** válasza:

"Utolso valaszolo , megprobaltam tanácsodra de semmi.."

-Nem az én hibám. Ha minden jól működik és jól csinálod, akkor szólnia kell, úgy, ahogyan leírtam.

"Mert a jbl be van kulon erősitő"

-Van. A mélynyomóé, mert mitől is szólna egyébként?

" amihez van ehy input es egy output csatlakozosor .. "

-Eddig ez is stimmel, van csatlakozósor.

"Azert gondoltam mert ehez voltak gyári hangfalak ami persze mindt emlitettem nincs meg"

-Nem baj, tudom hogy van hozzá gyári hangfal, ez nem is képezte vita tárgyát.

" és azert gondoltam hogy van egy ütős hifi hangfalpárom ami 160 watt /db 6ohm os 4way speker .."

-Na igen, itt kezdődnek a bonyodalmak, hogy te mit gondolsz. De ettől még nem változik semmi, az aktív mélyládád csak a saját hangszórója felé lesz aktív.

" Hogyan tudnam megoldani vagy esetleg pc re hogyan tudnám megoldani ????"

-Egy külön, független erősítővel.

Ugyanis eredetileg a hangfalszett, amiből neked csak ez az egy van meg, és a többi nincs, egy csomagban volt megvásárolható. Az volt a neve, hogy házimozi hangfalszett.

A különlegessége az, hogy egy házimozi erősítőhöz kell kapcsolni, ami tartalmaz erősítőket, a 4 darab kisebb teljesítményű hangszóró részére.

[link]

2019. júl. 7. 07:10
 15/15 A kérdező kommentje:
Koszi a segitséget megoldottad a problémat véletlen ossze kevertem amit irtal de megoldodott a problema
2019. júl. 8. 02:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!