Nem mukodik a hangfal kábel bemenet valaki segitene JBL 200/230?
"se szikra se semmi"
Ne röhögtess, ha te szikráztatással tesztelsz ilyen dolgokat, akkor balta való a kezedbe, nem elektronika.
Egggggggggyébként meg butaságot beszélsz, erre a készülékre hiába kötsz "hangfalakat" (vagy inkább hangdobozkákat), az csak akkor működhet, ha meg is táplálod egy sztereó végerősítővel.
Értsd: a készüléked nem tartalmaz külső hangszórók meghajtására való erősítőt, hanem csak átmenő csatlakozókat, amiből leválasztja a közösített mélycsatornát.
Így viszont még tönkre sem tudtad tenni, szikráztatással.
Továbbá ezek bekötése nem is feltétel, ha az RCA-bemenet van bekötve, sőt a kettőt egyszerre nem is szabad bekötni, mert csak keverednek a fázisban esetleg kissé eltolt jelek.
Kedves kérdező, ha nem értenéd a szöveges magyarázatot, itt a rajz:
#1, #2
Ezt most miért kell???
Ha nem érti meg az irományodat, szerinted a rajz majd felvilágosítja? Teljesen felesleges... Meg a közlés stílusa, barátom, nem semmi.
# 4
Te azt hiszed eggggyébként, hogy az 1-2 hozzászólás írója ugyanaz?
Megint képzelődsz. Én voltam az 1. bunkó és vállalom, hiszen azért írtam.
A másodikat nem én írtam, miért is tettem volna?
- Úgysem érti.
- Egyszer már leírtam, minek ragozni.
- Stílus is nagyon eltérő, nem szokásom ilyen esetben "kedveskedni". Legfeljebb hölgyet szólítok meg így.
Megint kezded a trollkodást, téma terelését, mert nincs jobb dolgod, úgy látom.
"Az elsõnek irom , akitől szereztem használta mas hamgszorokkal is mert a gyári jbl hangszoroi nincsenek meg ezert kerdezem mi iekor a teendő"
Te most kétségbe akarod vonni egy szakember szavát?
Engem nem zavar, hogy mit hazudtak neked, tényeket leírtam.
Legfeljebb annyit tudnék hozzáfűzni, hogy amikor ilyet látok:
"ienkor"
Legszívesebben leköpném a képernyőt.
Ember, én még könyveken nőttem fel, magyar irodalmon. Ennyire nem szorult beléd semmi jóérzés, hogy nem alázod le anyád magyar nyelvét?
Próbálj meg tisztességesen írni, ha velem kommunikálsz!
De nem csak a hangfal kell, hanem a hifi is, másképp nem fog szólni semmi.
Szóval adott a hifid a hangfallal. Együtt működik a kettő. Pl. hallgatod rajza a rádiót.
A hangfalat lekötöd a hifiről, átteszed a mélyláda SPEAKER OUT csatlakozójára. Utána pedig egy másik kábellel összekötöd a hifit a mélyláda SPEAKER IN csatlakozójával.
A hifit és a ládát is bekapcsolod.
Így fog szólni a láda és a hangfal is a hifiről. Sehogy máshogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!