Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Kockázatos e használt televízi...

Kockázatos e használt televíziót venni? Mennyivel több áramot fogyasztanak a régi tévék mint a maiak?

Figyelt kérdés
Nem mai modern televíziót akarok. Olcsón meg akarom úszni a dolgot . 1-2-3-4 ezerért már kapni működőképes régebbi tv-ket.

2019. jún. 29. 11:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Van egy AKAI tévém, nem nehéz, öt éve még használtam, de itt nem jó a szobaantenna, scart csatlakozós, set top box stb. Nem kell senkinek, pedig csak 4 évig használtam 2009-es. Előbb műholddal próbáltam a lapos tv-t, aztán Telekomos IPTV vált be.
2019. jún. 30. 17:25
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
Utoljára 8 éve vettem TV-t, de két hetet se használtam összesen. Csak a VB idején kapcsoltam be néha, máskülönben nagyon jól elvagyunk nélküle. Esténként nem arra figyelünk a párommal, hanem egymásra. Hidd el, megéri.
2019. jún. 30. 18:54
 13/14 anonim ***** válasza:

Fogyasztásról gőzöm sincs, mert nem cserélgetem túl sűrűn az elektronikus eszközeimet.

11 éves, sík képernyős (72) cm, keskeny képcsöves Samsung tv-m van, még nem volt semmi hibája. Minden bejön rajta, akár van médiabox, akár nincs. Persze, HD-t nem tud, de attól még foghatóak a csatornák analógban.

No meg a súlya, az kb. 40 kg...

Ilyeneket max. 10 ezerért szoktam látni hirdetési oldalakon.

2019. jún. 30. 20:02
 14/14 A kérdező kommentje:
te meg veszekedel úgy,hogy engem meg ez idegesít. ő csak megírta ezt . Nem gond szerintem. Sokan vannak e véleményen. Elég sokan nem néznek már manapság tv-t . A sok propaganda miatt is.
2019. jún. 30. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!