Használható még az ipad mini?
Most egy samsung galaxy tab 3 lite sm-t110-em van. Nagyon rossz már leszeretném cserélni. Ennél jobb az ipad mini? Egyáltalán még hasznalhato? Meg sosem volt apple termekem. Hanyas ios van rajta?
Kb 1.5-2 evre kéne.
13 eves vagyok.
Amire hashnalnam: kb 6db jatek face insta tumblr
Nekem ipad 2 minim van, 3 és fél éves, az első két évben nagyon jó volt, aztán nagyin kevés lett a tárhely. 16 Gb -ból 11 használható, az játékokkal, képekkel semmi. Szerintem ipad minit ne vegyél, nem éri meg, főleg annyiért, amennyibe kerül.
Nekem most Samsung galaxy tab s2 9.7 T810-em van, ez sokkal drágább, de szeretem.
#2 - annál egy iPad Mini 4 ugyanannyi tárhellyel olcsóbb.
6 db játékra akár elég is lenne a 16GB tárhely, de okszor az még telefonon is kevés. Az iPad mini (első generálciós) iOS 9-et futtat egyébként, ami most még a legtöbb alkalmazásnak elegendő, de hogy 1,5 év múlva mi lesz, azt nem nagyon lehet tudni. Én inkább a sebességén aggódnék, ha van rá lehetőséged nézd meg, mielőtt megveszed, hogy neked elég-e, és túl sok pénzt semmiképpen ne adj ki érte (én kb. 50-ért adtam el két éve a 32 GB-os első generációsom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!