Nagyon régi használt mobiltelen?
Sziasztok!
Apukámnak van egy olyan szokása, hogy mindent, ami még használható - lényegtelen, hogy jó-e vagy sem, elteszi. Ilyen nála a mobiltelefon... főként azokra gondolok, amik még nem színes kijelzősök tehát Nokia 3410, Siemens C45 azt hiszem - nagyon régiek. Ugye ezeket már nem használjuk, de még folyamatosan töltögeti őket szorgosan :) Ezeket hol adhatnánk le, hogy egyrészt ne nálunk legyenek, másrészt, hogy ne a kukába landoljon... hátha még újrahasznosítható benne néhány fémdarabka stb.
Van ilyen egyáltalán? Akár ingyen is leadnánk bárhová, ha lenne ilyen hely.
Köszönöm a segítséget!!!
hardverapro.hu
Adjátok el őket, a gyűjtőknek nagy kincs lehet.
A leadást, eladást ugye az ő tudtával gondoltátok, nem a háta mögött, titokban?
Mert ha ő szereti a régi mobilokat, és ragaszkodik hozzájuk, az az ő dolga, és téged ez nem zavarhat.
Ha engem valaki a hátam mögött intézkedve megszabadítana a kedvenc kacataimtól olyan címszóval, hogy régi és semmire sem jó, aznap költözne ki, amelyik nap ezt elkövette...
Nem vettem le a fejed. De a kérdésedből úgy tűnt, hogy azt akarod hogy ne nálatoklegyenek a készülékek, bár ő még szorgalmasan töltögeti őket.
Úgy gondolom apukád elég felnőtt ahhoz, hogy ha valamit meg akar tudni, akkor megtudja, megkérdezze. Mégsem ő jött ide kérdezni, hanem te. Veled ellentétben ő bizonyára ismeri az internetes aukciós oldalakat, ingyenes apróhirdetési oldalakat, ha meg akart volna válni a készülékeitől, már megtette volna.
#6:
Végre egy gyűjtő...
De ugye egy működőképes HP 200 LX palmtop már értékesnek számít? :)) Van itthon egy, meg egy pár bontott, donornak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!