Megéri még Playstation 1et venni?
Gyerekkori álmom volt a készülék, nagyon tetszettek a játékainak a hangulata. Sajnos sosem játszhattam vele, pedig vagy 10-12 éve lett volna rá lehetőségem, csak félénk voltam :)
Mennyire megbízható egy ilyen "régi" készülék, illetve mennyibe kerülhet viszonylag jó állapotban?
Köszi! :) Gondolkoztam a ps2-ben is, csak nem tudom, hangulatilag mennyire adja vissza az első széria játékélményét. Persze nem tudhatom meg, ha ki sem próbáltam:)
Annyira nem fontos a grafikai megjelenés, és félek, hogy a 2es szaggat egy picit.. vagy nem?
Anno volt egy sárga kazettás piaci nintendonk, testvéremmel gyűjtögettünk rá. Végül akkora sikere lett, hogy még apu is szeretett játszani vele, egy bizonyos tankos játékkal :)
A hármasban gondolkodni sem merek. Nem az én pénztárcámhoz van szabva:) Ahhoz kéne vennem egy minőségi tvt, játékokat, tartozékokat,.. sorolhatnám. Arról majd lehet 10év múlva teszek fel kérdést, hogy megéri e még venni egy ilyen ősrégi játékot :)
Viszont most erősen vacilálok az 1 és a 2 között. Szívem szerint az 1, de a 2-t a család többi tagja is ki tudná használni.. Tényleg mennek az 1es játékok a kettőn?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!