Megéri most Playstation 3-mat venni?
Igen, szerintem is a PS2 és a PS3 közül a PS2 jobb.
Az Xbox 360 pedig azért éri meg jobban, mert 6-7 ezerért flash-elteted, és utána már annyi játékot írsz ki hozzá, amennyit akarsz.
És amúgy Xbox 360-ra is vannak remek exkluzívok, pl. Forza 3(ami szerintem jobb, minta Gran Turismo), vagy a Halo sorozat, hogy csak néhányat említsek.
A válaszom:
Szerintem a Sony alaposan behájpolta a PS3-at, hogy a PS2-höz hasolnóan 10 éves ciklust akarnak vele tervezni!
Ez alapból egy tartósabb árat eredményez!
Mellette a PS3-ban van egy 8 magos Cell CPU, ami összehasonlítva ár-érték arányban a box 3 magos PC alapú procijával sokkal nagyobb(a NASA is állítólag ilyeneket használ számításra)!
Azt pedig senki sem felejtse el, hogy a boxban nincs BR lejátszó, míg a PS3-ban az van!
Szétnézhetsz, hogy mennyiért találsz egy alap BR lejátszót?
Ha az olyan drága...a PS3 ezenkívül sokkal többet tud, mint egy átlagos BR player!
Nem flamelni akarok most, de a PS3-nak a merevlemeze egy sima laptop vinyó, ergó bármilyen más noti vinyóra kicserélheted (nekem 40-es volt, az egykori laptopomból kivettem a 120 gigásat és azt raktam bele...perfektül megy)!
Az X-nél csak az MS által gyártott háttértárak működnek, amik a kiadó "felhasználóbarát" áraihoz vannak szabva!
Mellette a másik, hogy a PSN ingyenes, míg az Xbox rendszere, a Live évi 8000 Ft-ot követel, ha online akarod tolni!
Ha ezt a kettőt hozzáadod máris ott vagy, mint a PS és akkor a BR sehol sincs!
(És akkor nem írtam le a joy-ok töltési módszerét, a régi boxok wifi adapterét és a mozgásérzékelős cuccokat, ami X-nél szintén plusz/több zseton...)
A grafikát már párszor lerizsáztam: a multiplatform címeket először boxra megcsinálják, majd az egészet lepoprtolják PS-re, és a Cell prociban rejlő ún. SPU-kat nem használják ki, ami szebb képet adna!
Az exkluzív fejlesztők viszont ezt megteszik, ami tehát az áltagnál jóval szebb minőséget teremt: legjobb példa erre az Uncharted 2, a God of War, a Killzone vagy az általad is írt Gran Turismo!
A meghibásodás baromság - minden a felhasználótól múlik! Ha egy zárt páncélszekrénybe bezáratva tolod napi 4-5 órát, ne csodálkozz, hogy kifüstöl! Perasze vannak "peches gépek", de ezek nagyon ritkák!
Nagyjából ennyi lenne az én mondanivalóm!
Neked is azt tudom mondani, mint a többieknek: nézd meg a két konzol exkluzív listáját és az alapján hozz döntést, amelyik neked jobban bejön!
A többi felesleges szerintem, elvégre játékra veszi az ember!
Ha szűkül a tárca, akkor meg törd fel - már mindkettőt fel lehet, sőt, a PS-nél még a gari sem veszik el(max. a PSN, de az X-nél is)!
Ui.: a PS3 bonyolultabb, mint a PS2, az igaz, de a PS2-t 10 évvel ezelőtti trendre tervezték! 10 év múlva a PS3 lesz egyszerűbb, nem a PS4! ;)
Én 255-ért vettem xbox36-at (2 wirelesss joy, táő, távirányító, kábel, headset) és elég jól el lehet vele játszani. Ennél többet viszont szerintem nem ér meg.
Előtte egy PS2-m volt. A PS3 sokkla jobban megéri(A move jobb, mint a kinect), nagyobb teljesítmény és a Sony márkanév.
A microsoft nálam inkább taszító hatást kelt (mindent "koppint")
Igyenes a PSN, Live sokba kerül; Sokkla jobb játékok (God off War trilógia).
(BR olvasó: 25k)
"Xbox 360 mert 6-7 ezerért flash-elteted, és utána már annyi játékot írsz ki hozzá, amennyit akarsz."És utána azzal a flashelt géppel online soha nem játhatsz azt kifelejetetted!
Amúgy eggyeseknek elég fura hogy fáj a kezük ps3 joytól!Szerintem nézzesék meg az orvossal!
Jaj, azt én ki is hagytam! :D
(Aki a hosszú választ írta!)
Az egy másik poén, aminek nagyon jókat szoktam röhögni! :D xD
LOL, hát ha ennyire nem bírja valaki a PS/X joy-ját, vegyen egy XFPS Rate Up adaptert, aztán kössön rá billt+egeret!
(Előre szólok: drága mulatság, úgyhogy inkább vegyél be max. fájdalomcsillapítót! xDD :DD)
És szerinted az bluetotth-os és felismerik a játékok?
És beállítható rajta az irányítás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!