Mivel érkezni fog a PS5, prot, vagy slimet vásároljak?
Figyelt kérdés
Hasonló kérdés volt már, de annak a függvényében, hogy meg szeretném majd a PS5-t venni, de addig is jó lenne egy konzol... Úgy olvastam a mostani játékokkal kompatibilis lesz az 5, emiatt gondolkodom azon, hogy talán nem is kellene pro. Elég lenne, ha csak slimet vennék?2019. jún. 13. 13:55
1/2 anonim válasza:
Inkább azt a kérdést tedd fel magadban, hogy kell-e egyáltalán PS4, ha már ennyit vártál rá, hogy megvedd. Ha bejön a PS5, kevesen fognak PS4-et venni, szóval eladni sem tudnád. Mert nyilván minek tartanád meg, ha az 5 kompatibilis lesz a 4-es játékokkal.
Szóval én a kettő közül azt mondanám, hogy egyik se, várd meg a PS5-öt. Szerintem legkésőbb jövő ilyenkor már kapható lesz.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, tulajdonképpen ez a döntés logikus is lenne...
2019. jún. 25. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!