Milyen tv-t vásároljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Elgondolkoztam azon hogy már kéne egy új tv,mert a mostani már eléggé rossz.
Ezt a tv-t úgy nagyjából 8 éve vettük.
Ez a tv egy Samsung LE32S81B gépezet :D.
Tudom,nem kell kiröhögni,eddig nem volt pénzem venni egy másikat :D
Már nagyon szeretnék egy újat,mert hatalmas nagy konzol fan vagyok,jelenleg is van egy Playstation 4-em.
Viszont ezzel a tv-vel nem annyira élvezhető a játék.
Persze nem csak játékra kell,természetesen filmeket is sokszor nézek,meg egyebek.
Milyen tv-t vásároljak?Ami lehetőleg FullHD-s?
Ha tudnátok segíteni ezügyben,nagyon hálás lennék!
Köszi hogy elolvastad,További szép napot/estét! :D
2018. febr. 24. 10:10
2/7 A kérdező kommentje:
150.000ft-250.000ft
2018. febr. 24. 10:51
3/7 anonim válasza:
4/7 A kérdező kommentje:
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM!!!!MENT A ZÖLD KÉZ! :)
2018. febr. 24. 11:33
5/7 anonim válasza:
Jó tévét sokkal olcsóbban is vehetsz, ha nem kell UHD (3840 x 2160) felbontás (kb. 50-60 hüvelyk képátló alatt szerintem felesleges, és tartalom sem nagyon van még). Nekem pl. Tehát általában szerintem Full HD elég. Szerintem nézz körül a gyártóknál, te tudod (majd), mire lesz szükséged, és mire nem. Felesleges szolgáltatásokért kár pénzt kiadni.
7/7 A kérdező kommentje:
Igazad van,még nézelődök ^-^ Amúgy sem gondoltam 4k-sra,elég a fullhd :) Neked is ment a zöldkéz!
2018. febr. 24. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!