Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Átlettem verve? Playstation 4.

Átlettem verve? Playstation 4.

Figyelt kérdés

Sziasztok

Még januárban vásároltam egy ps4 slim 1tb konzolt spider man játékkal. (első konzolom)

A hirdetésben bontatlannak volt írva, viszont mikor oda értem azt mondták hogy épp akkor csináltak alapgépet belőle. Persze a számlán újnak van feltuntetve, most volt vele problémám is amiért vissza vittem, szó nélkül átvették és azt mondták hogy elküldik a szervizbe. Viszont így utólag belegondolva lehet hogy egy használt gépet vettem? Az állapota ránézésre kifogástalan. De miért csinálnak egy bontatlan új konzolbol amihez jár játék, alapgépet?

2019. máj. 3. 17:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Simán lehet. Nekünk használt házimozit adott el a piros műszaki áruházlánc újként. Még a garanciajegyen is rajta volt az eredeti vásárlás időpontja, védőfóliák leszedve és behányva a dobozba.
2019. máj. 3. 17:10
 2/6 repulo ***** válasza:
Mennyiért vetted így? A piros gép volt a dobozban?
2019. máj. 3. 17:21
 3/6 A kérdező kommentje:

100k volt kereken.

Ilyen: [link]

2019. máj. 3. 17:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Matricával rá volt ragasztva hogy alapgép, és a játék lemezt külön adták hozzá.
2019. máj. 3. 17:27
 5/6 repulo ***** válasza:
Nem értem a problémádat. Ezek szerint vásárláskor semmi nem utalt arra hogy már használták volna a gépet. A kereskedő pedig simán gondolhatta azt, hogy a játék nélkül 20k-val olcsóbban könnyebben eladja a gépet is és a játékot is külön-külön.
2019. máj. 3. 18:11
 6/6 anonim ***** válasza:
mi az hogy alapgép? bontottan miért vetted át?
2019. máj. 4. 01:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!