Szerintetek megéri playstation 4-et venni. Azért kérdezem mert ugye 2020-ba jön ki az 5. Vagy már nem éri meg?
Szerintem nem, én ezért nem is veszek.
Viszont hozzà kell tenni, hogy aki mai jàtékokkal akar jàtszani, és nincs pénzze 300 000 Ft-os gamer laptopra, annak a PS4 jó befektetés, főleg akkor, ha van egy jó TV-je.
Szerintem annyiban megéri, hogy mivel elvileg a PS5 majd viszi a PS4-es lemezeket majd, így ha most játszanál bármivel, tovább tudod vinni a következő generációba.
Nekem is egy csomó játékom van PS4-re, így sokkal boldogabb vagyok, mint régen, amikor a játékaimat is el kellett adni, amikor beszámíttattam a PS3-am egy PS4-be.
Szeintem mindenképpen megéri. a PS4 pro és a sima is elég erős vas a mai napig. FullHD-ben visz mindent kérdés nélkül, igaz hogy csak 30 FPS-ben. De a sony játékai meg vannak úgy csinálva, hogy azokon nem észrevehető a 30 FPS.
Másrész nem értem a kérdést.. ha 2-3 hónapról beszélnénk megérteném a vaciliálást. de leghamarabb 2020 ősszel érkezik.. ha jön akkor. ez több mint 1 év.
Ha majd játszani akarsz vele, feltételezem most is akarsz játszani valamivel. Ha van pénzed komoly gépre akkor tolhatod azon is. Én szétbontottam a I7/1080ti közel 600 ezret érőgpemet.. mert ugyanolyan játékminőséget és sokal több játékélményt kiszedtem egy ps4 pro-ból.
Jó a PC is, de azon nincs Spiderman, god of war, uncharted, horizon, detroit, days gone stb. Engem a ps megvett kilóra a játékaival.
Online multiplayerekhez talán jobb választás a pc stabilités miatt, de ezt neked kel eldönteni.
Hakijön a ps5, akkor majd még mindig jó áron lehet eladni majd a ps4-et. és akkor nem 170-et adsz ki a ps5-ért, hanem mondjuk csak 90-et + eladod a ps4-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!