Anyuék nem engedik, hogy konzolt vegyek, miért?

Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok, saját keresetbol tartom el magam, dolgozok keményen. Úgy döntöttem, hogy a spórolt penzembol veszek magamnak egy játék konzolt, ps4 prot. De ők nem engedik, aztmondjak, hogyha meglatjak akkor ki bsszak....

2019. máj. 1. 19:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
51%
Valószínű bässza a csőrüket, hogy még velük laksz. Azt akarják hogy költözz el.
2019. máj. 1. 19:54
 2/17 A kérdező kommentje:
Az a bajuk, hogy gyerekes dolgokra költom. De basszus. A jogsim folyamatban van, csinálom. Dolgozok, 3 műszakban. Gondoltam már igazán megerdemelhetnek egy kis szórakoztató dolgot
2019. máj. 1. 19:55
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Ott már rég baj van ha a szüleid 20 évesen meg akarják mondani hogy mit csinálhatsz meg mit nem. Ha van lehetőséged akkor menekülj.
2019. máj. 1. 19:58
 4/17 repulo ***** válasza:
58%
Miként ideje vagyon a születésnek és a meghalásnak, akképp ideje vagyon az otthonról való elbútorozásnak is. :-)
2019. máj. 1. 19:58
 5/17 A kérdező kommentje:
Felbasz. Saját fizetésem, saját pénzem.. Hadd vegyek már belőle amit akarok. Értem hogy segíteni akarnak, hogy ne koltsem hulyesegre de bakker..
2019. máj. 1. 19:59
 6/17 repulo ***** válasza:
Hát, ezt velük kellene megbeszélned.
2019. máj. 1. 20:11
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Adsz haza pénzt? Ha nem, talán ez zavarja őket.
2019. máj. 1. 20:47
 8/17 anonim ***** válasza:
Megoldás: gyűjts pénzt saját lakásra, ott nem fognak beleszólni, mit veszel a pénzeden.
2019. máj. 1. 21:22
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
20 éves vagy, dolgozol. nem nekik kell megvenni. állj a sarkadra. mitől lenne egy konzol gyerekes? plusz szüleid ilyen jól állnak hogy százezres dolgokat csak úgy kidobálnak?
2019. máj. 2. 02:19
 10/17 A kérdező kommentje:
Ok azon a felfogason vannak, hogy minden óvodás es gyerekes amin játszani lehet játékokkal. legyen az PC, konzol. hiába némely játékokon a 16+os besorolás, nekik meg az is óvodás. aztán mutatom nekik, hogy rengetegen vesznek felnőtt korukban konzolt. erre azt mondják, hogy nem érett a gondolkodasuk
2019. máj. 2. 04:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!