Lenne értelme beruháznom magyarul vásárolni egy Blu-Ray lejátszót?
Figyelt kérdés
A film élvezetesebbé tétele miatt kérdezem. Nagy filmes vagyok. Szeretem őket.2019. máj. 1. 15:00
11/22 A kérdező kommentje:
kb 1 éve is ezt mondta mindenki !
2019. máj. 3. 07:52
12/22 A kérdező kommentje:
emagon meg egy csomó ilyet árulnak még mai napig is
2019. máj. 3. 07:57
13/22 anonim válasza:
14/22 anonim válasza:
15/22 A kérdező kommentje:
olvastam a samsungos cikket ,de a gyakoris kérdés nem bizonyíték erre. 4 kommentelő írta ezt. 1 még azt is mondta,hogy nem halt ki. Samsung az sansung ,de akkor a többi márka miért gyártja ? Panasonic pl
2019. máj. 3. 11:31
16/22 A kérdező kommentje:
itcafe .hus cikk az hihetőbb nekem mint a samsungos cikk
2019. máj. 3. 11:33
17/22 anonim válasza:
A legrosszabb ami történhet, hogy egyre kevesebb filmet fognak kiadni Blu-ray lemezen. Na bumm. Szerintem nincs alternatívája (minden területen) és nem is várható. Sok filmet lehet havidíjért streamelni (Netflix, HBO GO, stb.) vagy kölcsönözni (pl. Telekom IPTV), de tudtommal a legtöbbet csak SD minőségben (pl. 480p). Ha nem zavar, sok filmet le is tölthetsz illegálisan, akár HD-ben, de ott sem biztos, hogy minden elérhető, amit megvehetsz Blu-ray-en. Az egyik előző válaszra reagálva a Blu-ray max. Full HD-t tud. Az Ultra HD Blu-ray más kérdés. A Blu-ray filmek persze elég drágák. A legjobb talán, ha a többi említett lehetőséget is kihasználod mellette.
18/22 anonim válasza:
De amúgy vissza fognak esni amit nyílnak az új streamek { Disney, Apple, stb} a fizikai adathordozók, Zene cd is eltűntek pár év alatt a masszív CD részlegek a MM és hasonló boltokban, gondolom ez lesz a sorsa a DVD meg BR szekcióknak is.
19/22 anonim válasza:
Tök felesleges. Ahogy már korábban írta valaki, vegyél egy Blu-Ray lejátszós konzolt (PS3,PS4, XONE) és kész. Tudsz rajta játszani, zenét hallgatni, netezni, YouTubeozni, meg persze Blu-Ray filmeket lejátszani. Egy használt PS3at már 20ezerért megkapsz, annyiért mint egy alap BR lejátszót.
20/22 anonim válasza:
Mi ez a baromság hogy a Blue ray csak fullhd- tud?Hogy lehet ilyet kitalálni és terjeszteni?Az ilyen netflixes szaroknak alacsony a bitrátájuk,azért gyengébb a minőség a lemezes tartalomhoz képest.Ami hátrány az a magas ár,valahol 10e körül kezdődnek az árak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!