Dvd lejátszómat van e értelme meghirdetnem alkatrésznek vagy javításra? Kell valakinek egyáltalán alkatrésznek ilyen lejátszó?
Még szakmabeliként sem vennék olyat, ami nem működik, mert lehet hibás akár a lézerfej vagy más pótolhatatlan dolog és akkor még magamnak sem tudom gazdaságosan megjavítani.
Hiába tudom, hogy tápegység jól javítható, szíjak cserélhetők, fejtisztítás semmiség.
De ha nem működik, akkor vaktában semmit nem tudsz.
Arról nem beszélve, hogy én semmire nem tudnám használni.
Arra céloztam, hogy régebben munkahelyen, később saját szervizben is foglalkoztam szórakoztatóelektronikával, bár a DVD-korszakban már igyekeztem kerülni ezeket, leállítottam a VHS-szervizt is, TV-javításra szűkítettem a tevékenységet.
Néhány évtized alatt ugyanis meg lehet unni kisebb hulladékokkal való tökölést, ami már nem is gazdaságos ráadásul.
Úgyhogy én például alkatrészként sem tudnám hasznosítani.
Ezt már leírtam egyszer:
https://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__szorak..
Gondolom, te kérdésed volt ez is, a szóhasználatból ítélve.
Ez úgy lenne jó, ha magad ki tudnád cserélni a szíjat, persze az egyébként sem biztos, lehet más baja is.
Előbb javítani, utána eladni, nincs értelme szerintem.
MediaMarktban 10 ezer körül láttam a legolcsóbb lejátszót.
12 ezer körül már HDMI-kimenetes is volt, amikor tavaly nyáron néztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!