Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Bitcoinbányászgépből kivett...

Bitcoinbányászgépből kivett kártyát megvehetem?

Figyelt kérdés
A kártya fél évet ment msi 10606 GB. 40 ért adná atag

2019. ápr. 1. 14:06
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Ezeket a kártyákat rendszeresen túlhajtják. Mire eladásra kerülnek már annyira leharcoltak, mintha több éve játszanának rajtuk. Én személy szerint nem vennék ilyet, bármennyire is jó üzletnek tűnik.
2019. ápr. 1. 14:17
 2/10 anonim ***** válasza:
60%
Ismered e, aki bányászott vele. Azért fontos, mert ha biost cserélt rajta, alulfeszelte, akkor még jobbnak is tekinthető, mint egy játékra használt kártya. Játék közben nem egyenletes terhelést kap a kártya, mindig van hőingadozás. Bányászat során a terhelés egyenletes, nincs hőingadozás, jobbat tesz a kártyának.
2019. ápr. 1. 16:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Megveheted csak nem érdemes.
2019. ápr. 1. 18:31
 4/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,azt nem mondtam még hogy a kártyán van még 18 hónap garancia
2019. ápr. 1. 19:50
 5/10 anonim válasza:
És azt se hogy ismered e az illetőt akiben megbizol hogy nem ver e át vagy egy ismeretlen aki vagy igazat mond vagy nem. Utóbbi esetben egy sorsjegynek tekinthető s az a kérdés mennyire adja olcsón. A 18hó garancia sokat számít de ott se mindegy hogy addig hogyan volt használva. Ha féláron adja akkor 40 000-ért vennél egy sorsjegyet amin 40 ezret nyerhetsz. Hát nem tudom, sorsjegynek kicsit drága...
2019. ápr. 2. 12:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Én is bányászkártyát vettem, sőt még csak nem is ismertem, az ég adta világon semmi baja. Azt gondolják sokan, hogy a napi 8 óra játék olyan baromi jót tesz a kártyának. Attól egy egyenletes 24/7-es terhelés kevesebbet árt, de mindenki maga dönti el, mit vesz, 40-ért 18 hó garanciával ajándék, még akkor is, ha ventit kell esetleg cserélni fél éven belül.
2019. ápr. 2. 15:14
 7/10 anonim ***** válasza:

"Én is bányászkártyát vettem, sőt még csak nem is ismertem, az ég adta világon semmi baja."

- Itt van egy cikk barátom, hogy miért nagyobb az esély egy bányászkártyánál a meghibásodásra. Az a bizonyos " fürdőkád görbe (bathtub curve)" effektus. Természetesen a VGA ilyenkor már nem a bányásznál van, hanem nálad és örülsz. Valameddig :))))

[link]

"Azt gondolják sokan, hogy a napi 8 óra játék olyan baromi jót tesz a kártyának. Attól egy egyenletes 24/7-es terhelés kevesebbet árt,"

- Ja, és azt te honnan tudod hogy az a kártya nem volt túlhajtva napi 24-ben a profitmaximalizálás érdekében??? Mondták??? Aha...

És vajon miért adja el a még jó kártyát ha nem volt túlhajtva?

"de mindenki maga dönti el, mit vesz, 40-ért 18 hó garanciával ajándék, még akkor is, ha ventit kell esetleg cserélni fél éven belül."

Sok sikert.

Ja itt egy másik cikk arról hogy a VGA gyártók is erősen gondolkoznak a bányászkártyák gariba való javításának megtagadásáról:

[link]

2019. ápr. 3. 17:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem hajtja túl, mert ahhoz, hogy profitot tudjon maximalizálni, csökkentenie kell a fogyasztást, paradoxon, amit írsz.
2019. ápr. 3. 20:00
 9/10 anonim ***** válasza:

Attól még a "fürdőkád effektus áll".

Vagy a paradoxonnal mindent megmagyaráztál? Oké...

2019. ápr. 3. 20:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a hozzászólását.Mentek a zöld mancsok.
2019. ápr. 4. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!